понедељак, 1. јул 2024.

Željko bira koje 3 knjige citam u julu 2024

Ćao najbolji moji, kako ste? Danas je 1.jul i plus je ponedeljak, ako ste čekali neki znak za neke nove rutine, nove navike, veštine koje želite da naučite sada je pravi trenutak za to. Mislim da ništa nije tako movitišuće kao prvi u mesecu, tako evo mog prvog posta u ovom mesecu. Neki od ciljeva tokom ovog meseca je da idete post tri puta nedeljno, ponedeljak, sreda i petak u 12h. Imam dosta noviteta da vam pokažem, imam dosta novih ideja koje čekaju da se realizuju, jedna od moji ciljeva za mesec jul jeste upravo pisanje i vraćanje na blog. U ovom postu možete videti tri knjige koje je moj momak izabrao za mene da pročitam tokom jula. Od svih knjiga koje je mogao da bira njemu je najzanimljivija bila Sofi Kinsela, ne bunim se, volim Sofi i jedva čekam da pročitam ove tri knjige. 

Imam tvoj broj-o čemu se radi "Posle nekoliko čaša šampanjca s drugaricama na dobrotvornoj žurci, Popi gubi sve konce iz ruku. Ne samo da je izgubila svoj verenički prsten već je, u panici koja je potom usledila, ostala i bez svog mobilnog telefona. Unezvereno hodajući po hotelskom predvorju, primećuje telefon bačen u kantu za otpatke. Ko nađe, njegovo je! Sad ima broj koji može da ostavi osoblju hotela. To je sudbina!"
Iznenadi me-o čemu se radi "Posle deset godina zajedničkog života Silvi i Den imaju udoban dom, dobre poslove, divne bliznakinje i toliko se dobro razumeju da jedno drugom završavaju rečenice. Imaju srećan brak i veruju da se odlično poznaju. Sve dok im neko uzgred ne spomene da bi mogli da ostanu zajedno još šezdeset osam godina... i tada se uspaniče."
Bogomdana domaćica-o čemu se radi "Samanta je poznati londonski advokat. Radi po ceo dan, nema privatnog života i jedino joj je važno da postane jedan od partnera u svojoj firmi. Uživa u gužvi i adrenalinu. Sve dok jednog dana... ne pogreši. Ta greška je tako strašna da će joj uništiti karijeru."
Nisam još odlučila koju prvu da uzmem jer su mi sve tri zanimljive i jedva čekam da krenem sa čitanjem. Pišite mi da li volite da čitate ? 

2 коментара:

  1. Klasik koji nikada ne izlazi iz mode. Ova priča o Mowgliju, dečaku odgajanom u džungli, nudi avanturu, prijateljstvo i borbu za preživljavanje. Idealna je za letnje čitanje, a možete je pročitati zajedno sa porodicom ili prijateljima.

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3