понедељак, 22. јул 2024.

Rođendanski pokloni ♡

Proslavila sam svoj 27.rođendan sa svojom porodicom i najboljim prijateljima. Sve što sam želela ostvarila sam, sve što sam poželela na svojoj wishlisti oni su mi ispunili, moji ljudi koje volim. U ovom postu pišem vam o poklonima koje sam dobila, neizmerno sam zahvalna za ove ljude u svom životu, a vama hvala što ste i dalje tu i čitate moj blog. Hvala vam na svemu. 














Počinjemo sa prvim poklonom koji mi je poklonio moj momak. U pitanju je Samsung A55 5G telefon. Oduševljena sam, dizajn, kamera, brzina telefona, zaista sam zadovoljna a sigurno ću pisati o njemu jer sad dobila dosta poruka na instagramu da želite da čujete više o njemu. Na dalje neću pisati od koga je kako se neko ne bi naljutio. 



Afroditu sam koristila i baš volim ovaj set, miriše fantastično i ako ne znate šta biste poklonili nekome pogledajte ovaj set. Čini mi se da je dostupan u Dm drogeriji. 



Dve drugarice su sledile moju wishlistu pa su kupile ista rumenila, meni se nijansa sviđa tako da sam sigurna da ću potrošiti obe, tako da im hvala na dopuni. Profusion tečna rumenila su toliko viralna da nisam mogla da odolim ovim bojama. 



Kada sam videla da mi je bestie kupila ovaj SPF stik baš sam se iznenadila, on jeste bio na mojoj wishlisti ali isto tako mislim da je malčice skup pa da ipak treba dobro razmisliti pre kupovine. O njemu tek ćemo pričati, očekujte recenzije. 



Neutrogena umivalica, dugo sam je želela, a sada trošim neke druge umivalice pa će ova sačekati malo. Ali radujem se jakooo isprobavanju. 


Dobila sam dve Maybelline maskare, nema greške, jedna je crna jedna je braon. Jedva čekam da ih koristim. 

Maybelline lip gloss, fantazija, njega sam probala odmah na usnama, nijansa je SUN, prelepa nijansa koja ne klizi sa usana, nije lepljiv ni malo, ja sam oduševljena. 

Da li ste mislili da će rođendan proći bez knjiga??? Pa, bar ste se ponadali. Dobila sam sve knjige sa wishliste, imam najbolje prijatelje. U nastavku možete videti koje su to knjige i jedva čekam da ih pročitam. 




Pišite mi koji proizvod ili knjiga vam se najviše dopada? 

3 коментара:

  1. Divno je čuti da si proslavila svoj 27. rođendan okružena voljenima i da su tvoje želje ispunjene! Pokloni su zaista sjajni – Samsung A55 5G je odličan izbor, i sigurno ćeš uživati u njegovim karakteristikama. Afroditin set zvuči kao savršen poklon za sve ljubitelje lepote, a rumenila su odlična dopuna tvojoj kolekciji. Hvala ti što deliš ove trenutke sa nama i radujem se budućim postovima!

    READ MY NEW BLOG POST> THANK YOU>

    ОдговориИзбриши
  2. Happy belated birthday! I'm so glad you were given lots of wonderful gifts <3
    the creation of beauty is art.

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3