среда, 3. јул 2024.

Pixi Beauty Clarity Collection

Clarity kolekcija je namenjena čiščenju lica, cela kolekcija sadrži gel za čišćenje lica, tonik, serum, losion i tretman za ciljane tačke. Ova kolekcija je sjajna za sve koji možda imaju problematičnu kožu rekla bih, ali mogu svi da je koriste naravno. Proizvodi nisu testirani na životinjama i bez parabena su kao i svi drugi njihovi proizvodi. Najviše sam koristia i volela tretman za ciljano područje, fleke od bubuljica su kao rukom odnešene. U nastavku pročitajte moje kratke utiske o proizvodima iz ove kolekcije. 



Clarity gel za čišćenje lica, best seller! Iz ove kolekcije najviše pozitivnih utisaka ima upravo ovaj gel za lice. Ovaj gel osvežava, pilinguje, dubinski čisti i balansira ph vrednost kože. Pogodan je za sve tipove kože. 
Clarity Tonic Award Winner! Napravljen je od salicilne, glikolne i mlečne kiseline, bez alkohola, bez parabena, pogodan za svaki tip kože. Tonik je namenjen čišćenju kože. 
Clarity koncentrat koji pomaže u minimiziranju pora, ujednačava ten i radi piling poboljšanja kože. Serum za lice koji pomaže koži kako ne bi izbijale nove bubuljice, odlično radi svoj posao, ovo je serum zaista dobar za moju kožu. 
Clarity lotion za negu kože, lagana tekstura na bazi vode bez ulja, pojačava hidrataciju, smanjuje pore i održava ten matiranim i bez sjaja. Mogu da potvrdim da je zaista tako, nije mi masnio kožu lica, moja koža je lagano upila ovaj losion, svidjaju mi se njihovi losioni jer su jako lagani i super brzo se upijaju. 
Tretman za ciljano područje, koristila sam ga na bubuljice i fleke od bubuljica, ono što je on uradio jeste da je smanjio crvenilo i otok. Ovo je lek ako imate podkožne bubuljice koje su bolne, ovo je sjajna stvar da se rešite neprijatnosti. Od mene sve preporuke za ovaj proizvod. 

Ovo je jedna sjajna linija koju sam koristila i vrlo rado isprobavala proizvode, one sa kojima sam manje bila zadovoljna prosledila sam drugarici da i ona isproba i uživa u Pixi Beauty proizvodima. Vi mi napišite koji Pixi proizvod volite i zašto? 

2 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3