понедељак, 3. јун 2024.

Recenzija 3 proizvoda-Rimmel olovka za usne, Golden Rose ajlajner, Essence brow pomade

Da li volite da čitate recenzije proizvoda pre kupovine? Naravno i ja volim ali uvek me želja da isprobam novitete pobedi pa kupim i bez recenzija. Nekada mi se proizvode ne svide i to je sasvim u redu, nekada ne odgovaraju mom tipu kože a kada je šminka u pitanju volim da isprobam sve. U ovom postu pišem vam o tri proizvoda, za usne, oči i obrve. U pitanju su Rimmel 047 cappuccino olovka za usne, Golden Rose ajlajner u crnoj boji i Essence brow pomada za obrve. 

Rimmel cappuccino olovka za usne, ovo je favorit veći broj žena, devojke se kunu u ovu olovku kako ne postoji bolja. A meni je nekako mnogo tamna, ja volim svetlije usne i ovo je samo moje mišljenje i moj utisak o ovoj olovci. Olovka nije tvrda, lepo se zaoštri, nije ni previše meka pa da se lomi, olovka je zaista kvalitetna ali za moj ukus previše tamna. Kada je kombinujem sa svetlijim ružem to mi ne izgleda lepo. 


Golden Rose ajlajner u crnoj boji, precizna i tanka četkica olakšavaju nanošenje ovog ajlajnera ali moj favorit je definitivno Essence vodootporni ajlajner koji ne mrda sa očiju. Golden Rose ajlajner se malo razmazuje, ne stoji baš najbolje, ako imate osetljive i oči koje suze ovo nije proizvod za vas. Micelarnom se jako lepo skida, mislim da je super za početnike. 

Essence pomada za obrve sa četkicom, nadam se da ovaj proizvod i dalje možete negde da pronađete, ovo je odlična nijansa za sve tipove devojki, sjajno se nanosi proizvod, četkica je odlična, ovo je proizvod za prirodan izgled obrva. Volim ovaj proizvod, stalno ga koristim i deluje prirodno na obrvama. Nijansa je odlicna, lako se nanosi, takođe proizvod namenjen devojkama koje tek počinju sa šminkanjem. 
Da li ste koristili neki od ovih proivoda? Koje proizvode mi preporučujete? 

3 коментара:

  1. Wow, that lip pencil is gorgeous! I love the colour. I'm definitely going to give this a try!
    the creation of beauty is art.

    ОдговориИзбриши
  2. I've been switching to brown eyeliners instead of other colors. I want to give it a try. I also love the background you use for your products x

    www.dazedmari.com | Love & Beauty

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3