среда, 31. јануар 2024.

Potroseni proizvodi-Januar 2024

 Potroseni proizvodi su jedni od mojih omiljenih postova koje citam kod drugih ali koje volim i da pisem. Kada se potrosi proizvod tu su i konacni utisci proizvoda koje koristim, mogu da vidim da li su dobri ili ne, da li cu kupiti ponovo ili cu ih zaobici. U januaru sam potrosila nekoliko proizvoda i drago mi je zbog toga, nazalost neke bacam jer su se pokvarili a ni malo ne volim to da radim. Trudim se da trosim sve sto imam ali se nekada to otme kontroli pa kupujem vise nego sto potrosim pa nastane problem. U nastavku mozete videti koje sam to proizvode potrosila. 

Potrosila sam i nekoliko maskica. Foot pack maskica za stopala koja je u carapicama, cesto ih kupujem, znam da nisu najbolje resenje ali volim da pruzim sebi spa momenat, one su najpovoljnije tako da vrlo cesto uzimam njih. Balea maska za stopala, ovo je novo pakovanje, divne su obe maske, uzivam u njima. Balea urea kupka za stopala, cesto kupujem, posle nje lakse mogu da sredim stopala pa ako niste probali probajte. Celokupni utisak odlican, kupovacu i dalje ove maskice jer su stopala posle njih mekana i nezna. 

Prvi proizvod je ovaj sanitar za kupatilo, ovo je kupljeno u lokalnoj prodavnici, proizvod je sasvim okej, za ciscenje je odlican jer mu je to i namena. Nemam nekih zamerki. Nema jak miris ako planirate da kupite. 
Momak je potrosio dva gela za tusiranje, Str8 je vece pakovanje i Nivea men, oba su super, on nema zamerki, a mirisu vrhunski. Cesto su na akciji u drogerijama. 
Potrosila sam i nekoliko maskica. Foot pack maskica za stopala koja je u carapicama, cesto ih kupujem, znam da nisu najbolje resenje ali volim da pruzim sebi spa momenat, one su najpovoljnije tako da vrlo cesto uzimam njih. Balea maska za stopala, ovo je novo pakovanje, divne su obe maske, uzivam u njima. Balea urea kupka za stopala, cesto kupujem, posle nje lakse mogu da sredim stopala pa ako niste probali probajte. Celokupni utisak odlican, kupovacu i dalje ove maskice jer su stopala posle njih mekana i nezna. 
Potrosila sam dve maske za lice u maramici. Vitamin C i Green tea, to su moje omiljene maske, cesto ih kupujem. Najpovoljnije su, maramice nisu tako tanke, ali su lepo natopljene, volim da ih koristim iako nisu najzdravije za nasu Planetu znam.. 
Potrosila sam so za kadu, bila je bas slatka kada sam stavila u vodu, meni se svidja taj spa momenat. Potrosila sam Balea urea masku za ruke, e ovo je stvarno dobra hidratacija ruku, obozavam ovu masku, cesto je koristim. Ruke posle ove maske su meke, nezne, nahranjene, predivne. 
Dalje sam potrosila Balea kupku sa limunom, moja omiljena kupka od Balee, kupicu je ponovo kada se uzelim ovog mirisa. Iz Balea advent kalendara sam potrosila balzam za kosu, piling za telo i sampon za kosu. Pa iskreno nisam bas bila odusevljena, sampon i balzam sam koristila kao duo, kosa je bila prljava posle jednog dana, piling je toliko blag da nisam osetila apsolutno nista, tipican gel za tusiranje sa granulama. Nisam sigurna da cu ove godine kupiti neki advent ali ko zna. 
Potrosili smo tecni sapun sa mirisom lavande, bio je okej, nista specijalno, tecni sapuni se brzo trose tako da nemam neku zamerku a ni favorita. Nivea dezodorans, znam da ovo nije najbolja opcija ali meni je prijao, sa 0% alumunijuma, okej je bio, miris je svez i lep. Potrosili smo i ove kuglice za kupatilo, mislim da se dobijaju dva komada i kupljeni su u Lidlu. Neke stvari nisam pokazivala do sada, medjutim sada kada zivimo sami vise stvari se setim da stavim u potrosene proizvode. 
Potrosila sam konacno Essence booster, ovaj proizvod imam vec godinama i stvarno me je sramota kako se neke stvari zavuku. Ovo je serum za usne, divan, nije lepljiv, divno je izgledao na usnama. Sledeci proizvod je za akne, medjutim kako je istekao rok nisam smela vise da ga koristim, dok sam ga koristila uspesno je povlacio bubuljice. Avene proizvod nisam koristila, prosao je rok. Avon lak za nokte, nazalost se rastajemo jer se lak podelio unutra i pokvario. 

Kako vam se cine moji potroseni proizvodi? 

среда, 24. јануар 2024.

Prvi haul post u 2024.godini-DM i Lilly drogerija

Prvi haul post u novoj godini, nisam preterivala, kupila sam samo ono sto mi je potrebno. Vecina stvari je kupljena u Dm drogeriji, samo dve su iz Lilly drogerije. Volim da kupujem u obe drogerije, imaju dobre proizvode, a za nekoliko dana pricamo o novitetima u drogerijama. A sada mozemo da predjemo na haul. 

Prvi proizvod je maska za stopala, ovo je maska koju dobijate u carapicama. Ovo je novitet koliko sam mogla da primetim, nisam je do sada vidjala pa sam je uzela. Verjem da ce biti okej jer te Balea limitirane carapice su fantasicne. 
Uzela sam dve kesice kristala za kadu za kupanje, jedna je so a druga su kristali. Mislim nisu ove kesice nista posebno ali eto pruzaju spa momenat, volim da ih koristim u kadi. 
Novi gel za tusiranje koji sam ugledala je sa ovim cvetnim prolecnim dezenom, divno mirise, gelaste je teksture. Nekada se zasitim tih Balea kupkica ali se ponovo vratim jer su pakovanja prelepa. 
Sampon za dubinsko pranje kose, kazu da treba da se koristi jednom do dva puta mesecno ali i da moze da se koristi svako pranje. Videcu kako cu ga koristiti, ranije sam koristila ovaj sampon jednom mesecno i tako je bio sjajan. Videcemo da li se formula promenila jer pakovanje jeste. 
Dokupila sam dopunu za pranje stakla, meni je ovo sredstvo sjajno, dugo traje, lepo mirise, ima alkohol i to je sjajno jer skida sve. 
Uzela sam ovo visenamensko sredstvo za kuhinju i kupatilo, koristila sam prethodno iz Lidla i bilo je super, pa sam sada uzela ovo, nadam se da ce biti dobro. 
Uzela sam i ovo za sredstvo za kupatilo, svidja mi se kako na okean mirise, stvarno je odlicno, ranije sam ga koristila. 
Osvezivac sa mirisom limuna. Stavicu ga u kupatilu, pa cemo da vidimo kakav je. Gelaste je teksture, oseca se bas jako kako mirise. 
Uzela sam ovaj antibakterijski sapun za ruke, nisam do sada vidjala ovo pakovanje, mirise na cisto, nadam se da je dobar. 
Colgate optic pastu za zube uzela sam u Lilly drogeriji, bila je na akciji i bas sam zelela da je isprobam. Nadam se da ce mi biti okej jer sam toliko dobrih recenzija procitala za ovu pastu. I na akciji je do kraja januara. 
Velnea carapice, nisam do sada videla da ih imaju, mozda ih je bilo ali u drugom pakovanju, sada sam ih uzela i jedva cekam da ih isprobam. 

Pisite mi da li ste nesto isprobale. 

понедељак, 15. јануар 2024.

Makeup favoriti 2023.god

 Vec je sredila januara, nadam se da vam je super krenula nova godina, da cemo svi biti uspesniji nego prethodne. Prethodni post je bio o beauty favoritima  a danas pricamo o 5 proizvoda a ticu se makeup-a. Makeup volim ali prosle godine sam imala vrlo malo vremena za to tako da nista posebno nisam isprobala novo, sve su ovo stari proizvode koje ste vec sigurno videli ali eto zelim da zaokruzim prethodnu godinu i sa makeup favoritima kao i svake godine. 

Prvi proizvod je Pixi maskara o kojoj sam pisala detaljnije na blogu pogledajte ovde . U sustini maskara je predivna, moja omiljena maskara, odlicno produzi trepavice, budu crne, divna maskara. 
Golden Rose ulja za usne, pisala sam o njima detaljnije ovde . Sjajna ulja koja obozavam, usne su hidrirane, proizvod nije lepljiv, savrseno ide uz samo olovku za usne. Obozavam ova dva proizvoda. 
Llums contur paleta koja sadrzi hajlajter i contur nijansu. Ovo je idealna paleta za sve svetle devojke jer ova paleta nije tamna a ni narandzasta. Odnos kvaliteta sa cenom je fantastican jer ce vam dugo trajati a uzivacete u ovoj paletici. Lako se blenda pa je odlicna i za pocetnike. 
Golden Rose olovka za usne, boja je odlicna, neka boja mesa koja se odlicno uklapa uz vecinu karmina koje imam. Savrsena nude nijansa koja prelepo izgleda na usnama, uz ulja koja sam prethodno pomenula se odlicno slaze. Kremasta ali opet dovoljno tvrda da ne mrda sa usana kada se nanese. 
Koji su vasi makeup favoriti??? 

петак, 12. јануар 2024.

Favoriti godine 2023-Beauty

 Divna godina je iza nas, a kako nisam pisala o svojim favoritima krajem godine, odlucila sam da pisem sada na pocetku ove divne godine. Danas citate o 5 proizvoda koje sam obozavala prosle godine. Nadam se da ste dobro zapoceli ovu godinu, sigurno ce biti sjajna!

Loreal Elseve dream long sampon za kosu, koristim ga vec godinu dana i sjajan je. Koliko sam primetila stvarno raste kosa od njega kao luda, zaista je divan sampon koji bih preporucila osobama koje imaju dugu i ostecenu kosu. Preporucila bih i osobama kojima opada kosa, mislim da je sjajan da ojaca i podstakne rast kose. Mozete ga pronaci u Dm i Lilly drogerijama. 
Avene termalna voda, mislim da je svake godine ovo favorit godine, obozavam ovu termalnu vodu, stalno je kupujem kada je pronadjem na akciji. Koristim je pre seruma i meni je sjajna, koristim je preko leta kada je vrucina velika. Koza posle nje je nekako hidrirana dodatno pa mi je mnogo lakse da nanesem serum i kremu. Avene kozmetiku mozete pronaci u apotekama. 
Ziaja pena za ciscenje lica za normalnu kozu. Pa ovo ovom proizvodu jos uvek nisam pisala ali pisacu na blogu zaseban post. Isprobala sam nekoliko Ziaja proizvoda i svi su mi se dopali uglavnom, mislim da je sjajan brend i da ima dosta toga da nam ponudi. Ziaja mi je jako zanimljiv brend i volim da istrazujem njihove proizvode. Ova pena za lice je jedna najbolja pena koju sam probala i mislim da cu je koristiti dugo dugo, cim budem potrosila kupicu ponovo. Toliko je nezna prema kozi, toliko se lepo ispira, uklanja ostatke sminke, ne isusuje kozu lica, sjajna pena! Mozete je pronaci u drogerijama kao i na online Oliva.rs sajtu. 
Lafy Natural maska za kosu koju sam potrosila i mogli ste da je vidite u decembarskim potrosim proizvodima. Sjajna maska za kosu koju bih ponovo koristila, a pisala sam detaljan blog post koji mozete procitati ovde .
Pixi Beauty colagen serum za predeo oko ociju. Sjajan proizvod, ovo je proizvod koji bukvalno u jednom trenutku ukloni ono zatezanje posle skidanja sminke a to smo svi osetili. Ovaj proizvod je pravo malo bogatstvo jer hidrira odlicno, tamne kolutove za nijansu umanji, naravno da ovo nije carobna krema koja ce izbrisati podocnjake ali delujete sveze i hidrirano posle ovog seruma. Od mene sve preporuke da isprobate ovaj proizvod. Pixi mozete pronaci u Sephori ali vecina narucuje sa stranih sajtova gde je jeftinije.
Pisite mi koji su vasi beauty favoriti protekle godine? 

среда, 10. јануар 2024.

Colourpop Rudolph the red-nosed reindeer

Sigurno ste kliknuli kada ste videli ovu lepotu od palete na slici. I ja kada sam je videla nisam mogla da joj odolim pa sam je narucila. Colourpop Rudolph paleta senki za oci. Mozete je naruciti na sajtu colourpop.com.

Vec imam dve njihove palete i koristim ih godinama, tako da kada sam videla ove boje nisam se razmisljala vec sam je narucila. Pigmentacija senki je sjajna! Kao i sve njihove palete, sjajna pigmentacija, odlicne boje, kvalitet a najbolje od svega je njihova cena. Cena je tako pristupacna da stvarno treba mnogo vise da kosta jer moze da se uporedi sa skupljim brendovima. Imamo 15 senki, neke su mat a neke simeraste, njihovi toperi gliteri su neverovatni i njih morate da probate. Tako se lako radi sa njima, senke se lako blendaju, sjajno se uklapaju jedna sa drugom, ne uvlace se na kapcima, Mislim da je odlicna i za pocetnike jer se lako radi, nije zahtevna. Sada je na akciji pa ako vam se dopada pozurite i narucite je. 



Da li koristite Colourpop? 

понедељак, 8. јануар 2024.

Life Update Jfashionlover

 Cao najbolji moji. Kako ste? Nadam se da ste dobro i da sjajno provodite ove divne praznike. Pre svega zelim svima da se zahvalim sto ste citali moj blog iako prethodne godine nisam objavljivala apsolutno nista. Mnogo mi je drago sto nisam odustala od ovoga jer blog je moja prva i velika ljubav. 

Primetili ste i sami da me cele prosle godine nije bilo, uradila sam dosta toga van drustvenih mreza. Trudila sam se da uradim zajedno sa svojim partnerom sve sto smo zamislili a to je da smo se preselili u nas dom, nasu kucicu. Pored obaveza u basti gde sam provodila najveci deo svog vremena smo radili u unutrasnjosti kuce. Od poda do plafona. Uzivali smo u opremanju kuce. Neke stvari moraju da sacekaju prolece ali ne zurimo, zajedno smo i srecni smo. Nas ususkani dom. Nema nista lepseg od toga da stojis sa nekim rame uz rame i da se podrzavate i volite.

Neke prijatelje sam izgubila i zao mi je zbog toga, bilo je lepo dok smo se druzili. Ali svako krene svojim putem i bez svadje jer smo odrasli ljudi. Neki ljudi su ostali i hvala vam, mogu da vas nabrojim na prste jedne ruke. 

Sto se tice instagrama, u decembru sam objavljivala skoro svaki dan i neke fotke su morate priznati bile na silu. A ja ne volim nista na silu da radim. Zato ove godine instagram definitivno ostaje kao motivacija, inspiracija, uzivam u objavama drugih kreatora, motivisu me. Trenutno ne objavljujem ali u buducnosti sigurno hocu.

Blogu zelim da se posvetim, videcemo koliko cu pisati i objavljivati. Zelim da objavljujem vise ali obaveze koje imam oduzimaju najvise vremena. Pisacu o sminci, kozmetici, rutinama, organizaciji, motivaciji. 

Prethodne godine neke ciljeve sam ostvarila neke nisam, verujem da je to dobro jer cu ove godine poceti jace i napornije da radim da uspem u tome sto sam zamislila. Ciljevi ove godine su vrlo jednostavni a to su da se posvetim blogu i citanju knjiga. 

Zelim da cujem vase misljenje, zelim da cujem kako je vama prosla prethodna godina, sta planirate ove godine. Zelim da se bolje upoznamo i da se vise druzimo jer sam ovde od 2015.godine a imam osecaj da se nismo druzili prethodnih godina. Koji su vasi ciljevi za ovu godinu? Pisite mi <3 

Hvala sto citate moj blog, sto mi ostavljate komentare, citam sve, ljubim vas sve <3