недеља, 30. април 2023.

Potroseni proizvodi-April 2023

Potroseni proizvodi su jedan od omiljenih postova koje volim da objavljujem na svom blogu. Volim da citam i kod svojih koleginica potrosene proizvode jer te recenzije proizvoda su najbolje. Nema mnogo proizvoda jer iskreno nisam se fokusirala na trosenje vec sam isprobavala neke nove. Tako da u nastavku mozete videti proizvode koje sam potrosila u ovom mesecu. 

Loreal Elseve Dream Long sampon za kosu, o ovom samponu planiram da napisem recenziju ali ukratko, svideo mi se. Ako preterate sa kolicinom ume da se brzo masti kosa kao i da se pojavljuje svrab. Tako da vrlo oprezno sa ovim samponom. 
Bath milk. Mleko za kadu, uzivala sam, voda je bila bela a mehurica i pene je bas puno bilo. Nije da bas ne mogu da zivim bez ovog proizvoda ali super je za spa tretmane. 
Ziaja kupka, trajala mi je bas dugo, ima 500ml i stvarno je bila nepotrosiva. Miris je okej, vrlo malo je penila zato sto je na prirodnoj bazi. Potrebna je veca kolicina kako bi se nesto uradilo ali dobro, prijala mi je. 
Prvi prozivod koji sam probala od The Body Shop-a i odusevila sam se. Planiram da probam jos dosta toga od njih ali polako. Ovo je buter za telo sa mirisom jagode, ovaj miris je prelep, ostaje na kozi, hidratacija je takodje odlicna. Ujutru osetim da je koza i dalje nahranjena i nezna na dodir. O teksturi da ne govorim, odmah se upija, veoma dobar proizvod koji vredi svakog dinara. 
Avon ulje za kosu, moje omiljeno ulje, odlicno zagladi krajeve kose, dovoljna mi je samo jedna pumpica. Ovo pakovanje traje dugo, koristila sam jednu pumpicu posle svakog pranja kose, odlican proizvod. Potrazite ga u Avon katalozima, vrlo cesto je na akciji. 
Beauty blender sa Ali expressa, mislim da je bio oko $3 cini mi se. Dugo mi je trajao , odlican je, lepo se pere, odlicno blenda puder, korektor, sve preporuke. Ali ovaj je krace trajao od prethodnih, ocigledno je do kvaliteta te ture, poceo je da se cepa, da ostavlja sitne crne tackice na licu. Sada koristim jedan roze koji je isto sa Ali expressa ali nisam zadovoljna. Sigurno cu naruciti ponovo crni blender. 
Balea kupka, divna, uzivala sam, nekada se bas zasitinim njihovih kupkica pa ne kupujem neko vreme. Sada bas uzivam u njima. 
Yeauty pecevi za ispod ociju, super su bili kao i svi prethodni, mislim da je zaliha presusila, da ih nemam vise. Balea kristali za stopala odlicni, kupujem ih cesto. Multi vitamin sheet maska za lice, odlican miris, odlicno je natopljena, uzivala sam. 

Pisite mi koje proizvode ste vi potrosili prethodnog meseca <3 

1 коментар:

  1. Top10s Coupons is a money-saving treasure trove! Whenever I'm looking to make a purchase, I always check for coupons on Top10s Coupons first. The range of discounts and deals they offer across various brands and products is truly impressive.

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3