уторак, 31. јануар 2023.

Potroseni proizvodi-Januar 2023

Da li ste spremni za nove potrosene proizvode? Ova godina je krenula bas lepo i nadam se da ce tako i nastaviti. Sto se tice januara meni nije proleteo jer sam uradila dosta toga, bas sam motivisana i produktivna. Mini ciljeve koje sam zapisala za januar sam ostvarila i nastavicu u tom smeru. U nastavku mozete procitati koje sam sve proizvode potrosila u proteklih mesec dana. Potrosila sam 27 proizvoda. 

Eveline krema za lice, dobila sam je od Eveline tima, koristila sam je sigurno dve zime, jer mi je samo zimi prijala. Za leto je teska, znam da nisam trebala da je ostavim da doceka drugu zimu ali eto rizikovala sam i bila je top. Sada trosim neku drugu a i malo mi je dosadila tako da necu kupiti ponovo u skorije vreme. 
Balea krema za predeo oko ociju, takodje stvar koja mi je trajala bas dugo, dovoljna je mala kolicina ali nisam bila bas zadovoljna narocito sada kada sam otkrila neke druge koje su mi mnogo bolje. Ova kremica nisam primetila da radi nista posebno, hidrira ali i to je instant. Devojkama koje tek pocinju da neguju svoje lice mislim da bi ova kremica bila odlicna. 
Potrosila sam Mixa kremu tester i znam da cu je prvom prilikom kupiti, probala sam je vec po drugi put i dopada mi se efekat da je ujutru osetim kada je ispiram. Upije se odmah ali kada ujutru cistim lice osetim da je bila tu, fantasticna krema. Jedva cekam da kupim full size. 
Potrosila sam peceve za ispod ociju, njih sam dobila u paketicu od Natase, sigurno ste videli na instagramu.  Ovi pecevi za ispod ociju nisu kao ostali, nisu gelasti vec od nekog drugog materijala tako da kada stavim ispod ociju odmah se zalepe. Hidratacija fantasticna. Koliko sam istrazivala nisu dostupni kod nas. Nazalost. 
Potrosila sam serum tester, nisam bila odusevljena, malo je lepljiv, trebalo mu je vise vremena da se upije. Lycia jedna maramica koju koristim posle depilacije nausnica, odlicna je. 
Eh sada jedna maska za stopala o kojoj sam pricala na instagram storyiju. Kupljena je u Lidlu za 300dinara. Ljudi moji, ovo je katastrofa. Carape su toliko velike kao za broj 45, a mozda i tada ce biti velike. Traka kojom trebate da stegnete oko clanka je katastrofa. Mirise na mentol, nije mi to smetalo ali moja stopala nisu ni osetila taj serum jer mi je noga plivala u ovoj carapi. Uzas. Ne preporucujem. Za taj novac mozete da kupite u Dm-u ili Lillyju proverene dobre maske za stopala koje mi savrseno odgovaraju i po velicini carapa i po sastavu seruma. 
Hajde ubacila sam i ovo, hvatac boja, primetila sam da zaista hvata neke boje, tako da sam se bas odusevila kako dobro radi. Verovatno cu kupiti u buducnosti. 
Maske za lice koje sam potrosila su tri za lice i jedne za ispod ociju. Garnier je bila okej, super mi je nahranila kozu, bas mi se dopada, Garneir maske su uvek pravi izbor, platite malo vise ali zaista lepo nahrane kozu. Balea maska, ovo je bilo uzas, u poslednje vreme Balea maske mi nikako ne odgovaraju, obrazi su me pekli od nje. Arteco maska za lice iz Alexandar cosmetics-a, previse natopljena, toliko da bih mogla dva puta da je koristim ili cela da se namazem. Lepo hidrira ali je seruma stvarno previsee. 
Trepavice koje sam nosila sigurno preko 20 puta. Uz pravilno i adekvatno odrzavanje mozete da ih nosite vise puta. Bile su okej, medjutim kako sam probala Ardell trepavice one su mi postale favorit. Essence lip liner u olovci, poput karmina, nisam je nazalost potrosila do kraja i osusila se. Bila je odlicna, boja je mesa, divna boja. Potrosila sam Golden Rose olovku za obrve, necu jos kupovati novu dok ne potrosim jos neke proizvode koje imam za obrve. 
U Dm-u sam pronasla ove bombice za kadu, bile su na nekom snizenju od 70%, pa sam uzela da isprobam. I bile su super, stavljala sam ih po dve u kadu, bojile su malo vodu, slatke su bile. 
Avon kupka, fantazija prava, narucicu ponovo ako ih bude bilo. Tekstura je bila gusta ali jako dobra. Pakovanje je preslatko. 
Stapici za usi, potroseni, okej su bili, nemam omiljene, najcesce ih koristim u kozmeticke svrhe kada se umazem maskarom ponekad. 
Potrosila sam ovaj mali tester umivalice, koristila sam je svako jutro, kada se trlja pravi sitne gromuljice. Rekla bih da je ovo piling, a neko detaljno upustvo nije bilo. Dobila sam ga u Look Fantastic kutiji. 
Foot Works Avon ulje za stopala, dodaju se par kapi u vodu dok drzite stopala potopljena. Da li radi nesto ne znam, ali je slatko kada zelim da pravim sebi ugodjaj. Lepo mirise, na lavandu. 
Velnea kamen za pete, uzas kako izgleda, drska se polomila na drugo koriscenje, tako da sada planiram da kupim jedan drugi kamen za pete. Ovaj nista posebno, brzo se ubudjao. Sveca je iz Ikee, bile su 3 u setu, prva se lepo potrosila a ova druga nije vise htela da se upali, tako da je gotova. Sada koristimo trecu i zavrsavamo sa ovim svecama, imam neke druge koje zelim da koristim. 
Muska pena za brijanje, moji u kuci nisu je koristili pa sam uzela ja da je potrosim, koristila sam je na nogama, super je bila. Cien skidac laka, odlican, moj omiljeni, skida sve sa noktiju, sljokice, gel lak, sve. 
B.U dezodorans je potrosila moja majka, nama je ovaj najomiljeniji, miris je predivan, mene podseca na srednju skolu kada sam ga koristila. Glam parfemcic, dobijem u nekom setu, okej je mirisao. 
Medical Plants gel za intimno pranje, odlican je bio, zaista sve preporuke. Ovde sam pisala detaljno o njemu klik.

Koji proizvod vam se najvise dopada? Koji proizvod ste koristili i preporucujete? 

2 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3