понедељак, 16. јануар 2023.

Mini haul-Alexandar cosmetics, DM, Lidl

Prvi haul ove godine, nazalost prekrsila sam no buy ali bas su mi se kupovale sheet maske jer sam sve potrosila. U ovom periodu volim da napravim spa night i da koristim te maske kako bih se opustila i hidrirala lice. Znam da nisu najbolje resenje za nas i za Planetu ali eto, volim da imam neku pri ruci. Nema mnogo proizvoda, jer ovo je mini haul, kupila sam samo par sitnica. 

Prve su ove preslatke kupkice iz Dm drogerije, bile su 119din i prelepo izgledaju i prelepo mirisu, jedva cekam da ih koristim. Cula sam samo reci hvale za njih, i ako sam neko vreme stopirala sa kupovinom Balea kupkica sada sam ih se uzelela. 
Uzela sam dve cetkice iz Lidla, ove su mi super, soft su i bas mi odgovaraju. Nisu bile skupe. 
Krem bananice koje sam kupila u Lidlu, preslatko pakovanje zato sam morala da ih ubacim u ovaj mini haul. 
Imamo 4 sheet maske iz Alexandar cosmeticsa. Prva je mango i namenjena je za hidrataciju koze. Sve maske su Korejske i kako sam saznala juce u radnji od radnice nabavljaju ih direktno iz Koreje zato su kod njih najpovoljnije i imaju najveci izbor. 
Sledeca je od jagode, isto pakovanje kao prethodna. Takodje je namenjena za hidrataciju. Jedva cekam da ih isprobam. Cena je bila po 99din. 
Sledeca maskica je maska sa ekstraktom breskve. Kaze da revitalizuje kozu lica bez sjaja. Pakovanje je preslatko i ona je bila 139din. 
   Na kraju maskica za hidrataciju i posvetljivanje lica, obogocacena je ekstraktom arbutina i hijaluronskom kiselinom hidrira i hrani kozu, ujednacava ten. Daje kozi prirodan sjaj, cini je blistavom i neznom. Cena je bila 95 din. Mnogo se radujem ovim maskicama jer nisam nijednu probala a iskreno malo su mi dosadile Baroness maske koje sam koristila duze vreme. 

Koje maske su vase omiljene? Pisite mi. 

4 коментара:

  1. Everything looks really wonderful! Sometimes, it is nice to treat yourself to a good sheet mask. Such a nice way to unwind and feel pampered.
    the creation of beauty is art.

    ОдговориИзбриши
  2. Koristim Balea kupke i savršeno mirišu! https://sarafilipovic.blogspot.com/2023/01/i-got-rid-of-pimple-spot-eucerin-anti.html?m=1

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3