четвртак, 19. јануар 2023.

Glow out with Pixi Beauty noviteti i utisci o proizvodima

Pixi Beauty ste vec vidjali na mom blogu, njihovu kozmetiku i sminku obozavam, sada sam dobila jedan divan paket koji se sastoji od raznih proizvoda za lice. U pitanju je sminka koja se najvise prodaje, ovo su najpopularniji proizvodi Pixi Beauty brenda. U ovom paketu se nalaze dve tecne senke za oci, kremasta olovka za oci, paleta za lice, balsam za usne, prajmer i maskara. Ovo su proizvodi koji su vam dovoljni da zasijate u noci, ovo su proizvodi koji su vam neophodni jer su dovoljni za jedan makeup look.

Nadam se da cete uzivati u ovom postu, pisite mi koji proizvod vam se najvise dopada. 


Prva je paleta koju sam vec isprobala u proteklom periodu, ovo je paleta namenjena za sminkanje lica. Sadrzi bronzer, dva hajlajtera i rumenilo. Veoma su pigmentovani tako je veoma lako raditi, naravno uz oprez kako ne bi ste naneli previse odjednom. Ove nijanse se lako nadogradjuju, veoma su lepe na licu, izgledaju sveze, Pixi Beauty je pravi izbor ako ste sminker. 
Sledeci proizvod je balsam za usne, ovo je labelo koje sam vec dobijala u prethodnim paketima. Divno je na usnama, savrseno neguje, mnogo lepo izgleda, zato ga devojke i obozavaju i rado kupuju. Pakovanje je zeleno kao i ceo brend, to je njihova zastitnicka boja. 
Prajmer za lice. Iskreno, nisam ocekivala mnogo toga od ovog proizvoda, ovo je prvi put da sam ga isprobala i moram da priznam da mi se dopao. Mala kolicina je dovoljna za celo lice, lako se nanosi, lako se blenda, posle njega puder odlicno izgleda, definitivno favorit. 
Moja omiljena maskara. Taman kada sam potrosila prethodnu stigla je dopuna, savrsena maskara, mislim da sam pisala bas o njoj na blogu. Pruza volumen, duzinu, ne razmazuje se, bas lepo izgleda na trepavicama. 
Sledeca je olovka za oci, kremasta, mat crna olovka je svima potrebna u kolekciji. Lako je raditi sa njom, mozete da izvlacite linije poput ajlajnera. 
Pixi Beauty poznati su po svojim odlicnim tecnim senkama, ovo su jedne od njih. Divne nijanse, lako se nanose, sjaj je predivan, mnogo mi se dopadaju. Za jednostavan i brzinski makeup look ovo je odlican izbor. 
 Da li ste nesto isprobali od Pixi Beauty brenda? 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3