среда, 7. децембар 2022.

Blogmas 7-Pan that palette-Revolution Forever Flawless Affinity 2022

Prva paleta koju sam izabrala ove godine jeste Revolution Forever Flawless Affinity, a druga je Catrice pro slim koju cete videti u pan project postu sa ostalim proizvodima. Prelepa paleta sa raznim nijansama koje mogu dobro da se iskoriste, moze dosta makeup kombinacija da se napravi sa ovom paletom. Pre svega pakovanje ove palete je prelepo, roze zlatno, u plasticnom pakovanju, veoma je kvalitetno i luksuzno. 

Ovo je paleta koju zelim vise da koristim, ove godine sam je koristila minimalno, sada zelim da je trosim dosta. U ovoj paleti se nalaze mat nijanse, simer nijanse ali i presovani gliteri. U ovoj paleti se nalaze 18 razlicitih nijansi. 
Mat nijanse su: Moments, Reveal, Memories, Kin, Touch, Loyal, Force, Connect. 
Simer nijanse su: Love, Affinity, Forever, Affect, Joy.
Gliteri su: Bond, Bliss, Aspire, Attraction, Empathy. 

Ovo je odlicna paleta za dnevni ali i vecernji makeup look. Senke se fantasticno blendaju jedna sa drugom, gliteri se odlicno nanose i izgledaju zanosno na ocima. Uvek kada sam imala ove glitere svi su me pitali sta imam to na ocima, fantasticni su. Neka manje pigmentovana, neka vise, ali ove senki su odlicnog kvaliteta, za taj cenovni rang su fenomenalne, jedva cekam da uzivam u ovoj paleti. 
Koju paletu vi panujete u 2023.godini? 

2 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3