уторак, 6. децембар 2022.

Blogmas 6-Garnier Pure Active AHA+BHA Charcoal serum

Garnier je poznat po svojoj dobroj kozmetici za negu lica. Pa kako su izbacili novi serum na trzistu postao je totalni hit. Ovo je crni serum koji sadrzi AHA i BHA kiseline plus Niacinamid. Odobreno je od strane dermatologa i pogodna je za osetljivu kozu lica. Ne ostavlja vidljive tragove i brzo se upija. Garnier Pure Active crni serum je obogacen aktivnim sastojcima pogodnim za problematicnu kozu. 

AHA za piling efekat, BHA za umanjene bubuljice i pore, Niacinamid za umirivanje neugodnog osecaja, aktivni ugalj za prociscavanje i matiranje koze. 

Vidljivi rezultati: 

Nakon 1 koriscenja- koza deluje zagladjeno i matirano

Nakon 7 dana-tekstura deluje glatkija i ten izgleda ujednacenije

Nakon 28 dana- bubuljice, mitiseri, pore i crvenilo deluju umanjeno.

Testirala sam ovaj proizvod Garnier crni serum i meni se dopao. Imam mesoviti tip koze, malo suvi obrazi i malo masna T zona. Meni je odgovarao jer je moja koza vise na masnijoj strani nego na suvljoj. Ne bih preporucila suvoj kozi jer mislim da bi zatezala kozu lica. Pakovanje je odlicno kao i pumpica, ako ste koristili neki od Garnier seruma znate da oni imaju cvrste pumpice koje savrseno rade svoj posao. Odlicno uzmu proizvod i bez problema se nanosi. Vildjive rezultate mogu da potvrdim posle mesec dana koricenja, smanjio je upalne procese koje sam imala, koza je izgledala cistije, zdravije. Ako nanesete previse proizvoda zna da bude malo lepljiv ali ako nanesete dovoljnu kolicinu necete imati problema. Preporucujem Garnier pure active crni serum za isprobate i javite utiske <3

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3