понедељак, 5. децембар 2022.

Blogmas 5-Haul-Oliva.rs 2022

Nisam ove godine mnogo kupovala, trudila sam se da kupujem samo ono sto mi je najpotrebnije, nisam isprobavala nove proizvode. Kako se blizi kraj godine, nisam mogla da odolim akciji na sajtu Oliva.rs koja je imala akciju na Ziaja proizvode cak 50%. Normalno, iskoristila sam je, nisam mogla da je zaobidjem jer su u drogerijama ovi proizvodi jako skupi. Pa ako negde moze da se ustedi zasto da ne. U nastavku mozete videti koje sam to proizvode uzela. 

Ziaja gel za tusiranje, ima cak 500ml i odusevio me je miris ove kupke, prijatna je i nezna, prija mi za sada. 
Ziaja piling iz ove ananas kolekcije, poput peska je, zanimljiv je piling, nisam koristila ovakav proizvod do sada, tekstura je zanimljiva, prijatan piling, nezan. 
Ziaja tonik za lice sa acai berry bobicama, svi su ga hvalili a ja izbegavam proizvode koji svi hvale, ali kada se prasina malo slegna, narucila sam ovaj proizvod. Probala sam ga jednom i mogu da kazem da ima specifican miris, nastavicu da koristim i isprobavam pa vam javljam utiske. 
Ziaja men, kupila sam decku jednu kupku, mirise fantasticno, tekstura je lepa, super je. 
Kao da nemam dovoljno pena za ciscenje lica pa sam narucila jos jednu, Ziaja roze pena za normalnu kozu lica. U drogerijama je bas skupa, a ovde sam je pronasla bas po povoljnoj ceni, pa sam morala da je kupim. Jedva cekam da je isprobam. 
Mislili ste da nisam narucila piling za telo? Pa narucila sam ukupno 3. Ziaja marshmallow je drugi, miris je fantastican, jedva cekam da isprobam, nadam se da ce mi biti dobar kao lemon cake, leti ne preporucujem po vrucini ali tokom hladnih dana fantasticni su. 
Cupuacu je piling koji sam vec drugi put kupila, fantastican piling posle brijanja ili depilacije. Tekstura je fantasticna, odlicna za sve tipove koze, ima vrlo malo mastan film na kraju, meni je omiljeni od svih Ziaja pilinga. 
Narucila sam jos i hranu za pse ali to nisam slikala, na sajtu mozete da narucite hranu za kucne ljubimce, hranu, poslastice itd. 

Da li ste isprobali neki od ovih proizvoda? Da li volite Ziaja proizvode? 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3