субота, 3. децембар 2022.

Blogmas 3-My Wishlist 2022

Svake godine pravim novu listu zelja, pisem ih i trudim se da ih ostvarim koliko mogu, danas zelim sa vama da podelim koje to proizvode zelim da kupim tokom naredne godine. Imam dosta proizvoda koje prvo trebam da potrosim ovo je jedna skromna lista proizvoda koje bih volela da kupim i isprobam. Mozda i vas motivisem da napravite svoju listu zelja, u nastavku procitajte moju. 

Prva stvar koju zelim jeste neki Sephora proizvod, vec dugo zelim da probam njihove proizvode, a najvise maske za lice, pa sam izdvojila sheet maske kao i ove u tubici. Volela bih da probam i njihove serume, kupke, sve bih isprobala. 

Sledeci proizvod jeste Avene piling za lice, imala sam mini size pakovanje i uzivala sam u ovom pilingu pa tako da zelim full size pakovanje. Cekam dobru akciju kako bih ga kupila. 
Sledeci proizvod jeste Anastasia Soft Glam paleta, ova paleta je divna, boje su prave moje, nosim ovakve nijanse i sigurna sam da ce mi prijati. Vec dugo je zelim, nadam se da ce se ove godine to ostvariti. 
Kiko Milano je brend koji je dostupan u Srbiji, nisam mogla da se odlucim za samo jedan proizvod pa sam ubacila nekoliko. Zelim da probam nekoliko proizvoda, zelim da osetim taj kvalitet ovog brenda. Tako da verovatno broner, karmini, senke za oci. To je neki okvirni plan. 
Na kraju piling za telo od Alma K, deluje mi bas zanimljivo i interesantno, volela bih da probam formulu, zanima me kakav je piling na kozi. 
Pisite mi koje vi proizvote zelite da isprobate? Pisite mi i ako ste ove proizvode isprobali. 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3