недеља, 25. децембар 2022.

Blogmas 25-Hedera Vita sampon, maska i ampule za kosu

Hedera Vita proizvode volim i koristim godinama, volim njihova pakovanja, teksturu i ljubav koju pruzaju. Vidi se da sve rade s ljubavlju, da su ljudi mnogo ljubazni. U ovom postu zelim da vam pokazem proizvode koje sam dobila na testiranje od njih. U pitanju su proizvodi za negu kose, sampon za kosu, maska i ampule za kosu. 

Par reci proizvodjaca: Maska Redensyl & Camellia obezbeđuje potrebnu negu kosi, olakšava raščešljavanje i stilizovanje kose i daje volumen tankoj i mlitavoj kosi, ostavljajući je mekom i glatkom na dodir. Maska je obogaćena dragocenim ekstraktom ćelija fitoplacente kamelije koji zajedno sa ekstraktima zelenog čaja i ariša bogatih antioksidansima, štiti kosu i vlasište od štetnih uticaja okoline, jača je od korena do vrhova i smanjuje gubitak kose. Bezbedna za upotrebu na obojenoj i/ili hemijski tretiranoj kosi i ekstenzijama.

Način primene: Na mokru, prethodno opranu kosu, naneti Redensyl & Camellia masku za kosu, utrljati celom dužinom i ostaviti da deluje 10-15 minuta. Isprati dobro toplom vodom. U Redensyl & Camellia masku može se dodati sadržaj Redensyl & Camellia ampule za postizanje boljih efekata.
Napomena: Samo za spoljašnju primenu. Izbegavati kontakt sa očima. U slučaju kontakta, oči odmah isprati vodom. Čuvati van domašaja dece.
Par reci proizvodjaca: Šampon za kosu sa posebnom kombinacijom dragocenih biljnih ekstrakata ariša i zelenog čaja i ulja crnog kumina sa obiljem antioksidanasa pruža posebnu zaštitu kosi od štetnih delovanja iz spoljašnje sredine, jača je od korena do vrha, sprečava opadanje kose i efikasno uklanja ljuskice peruti. Obogaćen kompleksom na bazi hijaluronske kiseline i alantoinom šampon čini kosu glatkom, dok na kožu glave deluje umirujuće i štiti je od isušivanja.

Napomena: Samo za spoljašnju primenu. Izbegavati kontakt sa očima. Ukoliko dođe do kontakta sa očima temeljno isprati vodom.
Par reci proizvodjaca: HAIR INFUSION sa moćnom kombinacijom biljnih ekstrakata zelenog čaja, ariša i kamelije namenjen je svim tipovima kose da umiri kožu glave, ojača vlasi kose i smanji gubitak kose. Redovnom primenom kosa će izgledati jače, sjajnije i punije uz primetno povećanje gustine kose.

Način upotrebe: Redovno nanosite nekoliko kapi blizu korena kose uveče na suvo i čisto vlasište, nežno umasirajte radi bolje apsorpcije i ostavite da odstoji preko noći. Sadržaj ampule može se dodati u šampon ili masku za postizanje boljih efekata.
Napomena: Samo za spoljašnju primenu. Čuvati van domašaja dece.
Zakljucak ili moji konacni utisci. Sampon za kosu odlicno opere kosu a to znaci da mi kosa pod prstim skripi koliko je cista. Posle njega nanosim masku za kosu, nanosim je od usiju ka krajevima, daje mi odlicne rezultate, sjaj, lako rascesljavanje. Ampule su te koje su me najvise zanimale. Ja sam ampule koristila na celu kosu, jedna ampula na celu kosu od korena do krajeva i rezultati su bili woow. Drugu ampulu sam koristila po upustvu, par kapi na blizu korena, ima razlike i promena, pocela je nova kosa da raste. Zadovoljna sam ovim proizvodom, sigurno cu kupiti i sama ovaj proizvod. U kombinaciji ova tri proizvoda su prava vitaminska bomba za kosu. Od svega najvise prepocuujem naravno ampule ali ako mozete da odvojite vise novca kupite i sampon i masku kako bi ste nahranili i ojacali svoju kosu. Odusevljena sam rezultatima, preporucujem svima da probaju.
Da li ste probali neki od Hedera Vita proizvoda? 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3