среда, 21. децембар 2022.

Blogmas 21- Stvari koje moras da uradis pre Bozica 2022

Polako ali sigurno prolazi decembar i zavrsava se ova godina, ne znam za vas ali iskreno meni je ova godina proletala. Mogla je da bude i bolja ali dobro je, ne zalim se. Kako je ostalo jos malo vremena, dosla sam na ideju da vam napisem sta bi sve trebalo da uradite do kraja godine kako bi ste usli rastereceni u narednu godinu. Ovo su neke osnovne stvari, sigurna sam da vec neke radite i sami. Pa mozemo da predjemo na stvar. 


1. Raspremi svoj ormar. Izbacite stvari koje ste ostavili kada smrsate, za neke specijalne prilike koje kada dodju izaberete opet nesto drugo, izbacite stvari koje vas ne usrecuju. 

2. Sredi mejlove. Kako te ne bi bolela glava svaki put kada udjes na mejl pocni da ih citas i brises, otkazi pretplate koje te ne zanimaju. 

3. Sredi telefon. Sada kada imamo velike kolicine memorije manje brisemo nepotrebne stvari, obrisite sve sto vas ne zanima, sto vam je nepotrebno i sto vam samo zauzima prostor. 

4. Podrazumeva se da rascistis prostor u kome boravis svakodnevno. 

5. Idi na preglede. Ako se cele godine otimas tome, sada je pravo vreme da odes kod ginekologa, zubara, uradis krvnu sliku. Uradi to zbog sebe. 

6. Nahrani lutalicu, psa, macu. 

7. Doniraj novac, odecu, hranu. Ne bacaj hranu, uvek postoji neko ko je gladan i kome je hladno. 

8. Napravi toplu cokoladu, pogledaj novogodisnji film i postavi Bozicnu pozadinu na telefonu.

9. Napisi svoje ciljeve i plan kako da ih ostvaris u novoj godini. 

10. Napravi Spa night i uzivaj. Zasluzila si. 

Uzivaj u ovim izazovima, pisi mi kako napredujes. 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3