уторак, 20. децембар 2022.

Blogmas 20-The Body Shop body butter 2022

The Body Shop proizvodi su popularni veoma dugo, medjutim ja ih nikada nisam probala, uvek su mi bili preskupi a znamo da ne podnosim najbolje proizvode za negu tela (ali i to se promenilo). Uzela sam ova tri putera za telo iz radoznalosti, zelela sam da vidim u cemu je caka, kakva je to tekstura proizvoda. Uzela sam tri mirisa, kokos, mango i jagodu. Ovo su proizvodi od po 50ml proizvoda. 

Jagoda je namenjena normalnoj kozi, moja bas takva i zato mi je ovaj puter najbolje odgovarao, jagoda dominira, oseti se na telu i posle nekoliko sati, mnogo mi se dopada kako hidrira moju kozu. Vrlo lako i brzo se nanosi i razmazuje. Dopada mi se. 

Sledeci je kokos, prijatan miris kokosa, ovo je za veoma suvu kozu tela, pakovanja su preslatka, na njihovom sajtu mozete da pronadjete dosta informacija o njihovim proizvodima. Koncept je jako lep i dobar. Sto se tice ovog putera, odlican je, ne znam koji mi je lepsi i bolji. 

Moram da priznam da mi se mango najmanje dopao, samo zbog svog mirisa. Sto se tice hidratacije odlican je, ovaj puter je za suvu kozu, najbolje mi je prijao na laktovima i kolenima. Odusevila sam se. Ove proizvode morate da kupite da bi ste osetili njihovu car. 

Koji The Body Shop proizvod mi preporucujete da probam? 

1 коментар:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3