понедељак, 19. децембар 2022.

Blogmas 19-Moja vecernja rutina 2022

Vecernje rutine su mozda zanimljivije kada ih gledam kod drugih, medjutim nisam primetila da je moja nesto zanimljiva.Moja vecernja rutina je zanimljivija od jutarnje, bar ja mislim da jeste. Meni su ove rutine prezanimljive, obozavam da ih gledam ali i da citam. Nadam se da ce vam biti zanimljivo koliko je meni dok sam pisala ovaj post. 

Rutina pocinje kada se vratimo iz grada ili ako ne idemo onda pocinje oko nekih 19h uvece. Veceramo zajedno i onda pocinje ritual. Ako to vece perem kosu, pre toga stavljam masku ili ulje na kosu, cistim detaljno lice i stavljam masku za ciscenje lica. Sredjujem nokte, sredjujem stopala, radim spa night kod kuce. Kada se okupam, negujem kosu, negujem kozu, nastavljam sa hidratacijom lica, stavljam serum, kremu za lice. U medjuvremenu izbacujem post na instagramu, post na blogu koje jos jednom pregledam i objavim. 
Posle toga ako se dogovorimo gledamo neki film, igramo igricu, pijemo caj i idemo na spavanje. 
Nista specijalno, prosto i jednostavno, nemam neke silne obaveze koje ne mogu da se uklope u raspored, radim kako meni najbolje prija. Pre svega se trudim da imam mir, da se osecam mirnom. Najlepse je kada legnete mirne savesti, zato se trudim da svoj zivot upotpunim najbolje sto mogu. Isto preporucujem i vama. 

Recite mi kako vam se dopada moja rutina?

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3