недеља, 18. децембар 2022.

Blogmas 18-Moja jutarnja rutina 2022

Nikada do sada nisam delila svoju jutarnju rutinu, bas zbog toga sto sam zelela da sve slikam i okacim. Ako to budem i dalje cekala onda nikada necete upoznati moju jutarnju rutinu. Fotke su preuzete sa pinteresta jer pun inspiracije i obozavam da provodim vreme na aplikaciji. Moja rutina je jednostavna, pa u nastavu pisem kako to izgleda jedno moje jutro. Nedeljom je drugacije jer smo svi kod kuce, pa je drugacije. Ovo je jedno jutro kada sam sama.

Iskreno, nekada moje jutro izgleda upravo ovako, kafa ili caj i knjiga. Ali retko je to slucaj, tako da mozemo da predjemo na stvar. 

Moje jutro pocinje oko 07:00 kada se decko probudi za posao. Ustanem, namestim krevet, odem u kupatilo kako bih uradila svoju jutarnju rutinu. Ujutru se umijem, ocistim lice i nanesem tonik u spreju, nakon toga serum za hidrataciju ili kremu za lice. Zavisi od raspolozenja. Operem zube, ocesljam se, zavezem kosu i to je to. 

Sledeca stvar je da kuvam kafu ili caj, dok stavim vodu, zimi lozim vatru i pustam ves masinu. Sve je vec spremno zato ide tako brzo. Obicno uvece napunim ves masinu pa je ujutru samo ukljucim. Oblacim se u kucnu varijantu, spakujem vec sa susilice koji se osusio.

Pijem kafu, trudim se da ne blejim na telefonu vec da procitam nekoliko stranica knjige koju citam, to me opusta i usrecuje. Nekada umesto citanja pisem svoja osecanja i ono sto zelim i cemu sam zahvalna. Trudim se i to da radim svakog dana, tj.jutra. 

Posle kafe idem u prodavnicu po namirnice, zatim spremam dorucak, jedem i pocinjem da radim. Moj posao je takav da mogu da radim kada god pozelim, trudim se da radim preko dana jer tada imam najvise inspiracije za pisanje. Tako da radim sve do rucka, do nekih 13-14h. 


Mozda ste ocekivali nesto skroz drugacije ali ovo je moja jednostavna rutina, ako imam nekih obaveza idem do grada, zavrsim sta treba. Rutina je drugacija kada je decko kod kuce, radimo stvari zajedno, dogovaramo se, trudimo se da vreme provodimo zajedno. Nadam se da se niste razocarali, ali nemam nesto specijalno da pokazem sta radim u jutarnjoj rutini.

Kako izgleda vasa jutarnja rutina? 

 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3