недеља, 11. децембар 2022.

Blogmas 11-Velnea Carrot Cake body scrub 2022

 Velnea je brend Lilly drogerije, uvek imaju zanimljive novitete koje ne mogu da preskocim, skoro su poceli da se bave pakovanjem pa im je sve zanimljivije, tako i treba da bude. A cena im je uvek bila dobra i pristupacna. Razne proizvode mozete da pronadjete ovog brenda, noviteti su definitivno ove sezone dva pilinga za telo i dva pilinga za lice. Jedan od tih je upravo ovaj Carrot cake koji sam ja izabrala. Izabrala sam i piling za lice u kesici sa isitm dezenom ali nisam slikala za ovaj post. 

Moje misljenje je da oni svake godine pakuju jedan isti proizvod u razlicitim pakovanjima. Prosle godine su izbacili neku sugar liniju koja je upravo ova. Piling je isti. Pakovanje je okej ali dosta proizvoda ostane unutra. Miris pilinga je super, mirise na neku slatku tortu, piling je dobar, lepo pilinguje, mana je sto se brzo trosi. Ne stavljam puno, koristim ga kao i svaki drugi piling. U ovom pakovanju sam imala mozda za 5,6 koriscenja za celo telo. Nisam sigurna da li cu kupiti ponovo, sada sam se obezbedila sa nekim drugim pilinzima, tako da ne verujem da ce se ponovo naci na mojim policama. 
Koji piling koristite? Preporucite mi koji piling da probam.

2 коментара:

  1. Der Velnea Carrot Cake Body Scrub kann eine angenehme Ergänzung deiner Körperpflege-Routine sein, besonders wenn du den Duft von Karottenkuchen magst. Wenn du spezifische Fragen oder Erfahrungen mit diesem Produkt hast, lass es mich wissen!

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3