четвртак, 3. новембар 2022.

Sajamska kupovina-online sajam 2022

 Sajamsku kupovinu sam i ove godine obavila online, nadam se da ce se sledece nesto promeniti i da cu moci da odem na sajam. Za mene je ovo cista i velika sreca kupovina knjiga, kupovala sam s ljubavlju i po malo (haha). Mislim da ce tako manje patiti novcanik. Ovo je prvi put da sam ispostovala sajam onako kako treba, pratila sam popuste, pratila sam svoju listu zelja koju sam sastavila i mogu reci da sam bas zadovoljna ove godine. Pa u nastavku pogledajte koje sam to knjige narucila tokom ovih sajamskih dana. 

Pa da pocnemo sa Stelom. Sa sajta sam narucila pojedinacno ove dve knjiga. Lazni prijatelji i Opklada. Neko je pricao o Opkladi pa sam je zato uzela, cini mi se kao veoma zanimljiva. Lazni prijatelji je bila 600din dok je Opklada bila 400din. Mislim da su cene super. 

Donesite mi glavu Ajvi Poket. Procitala sam prvi deo i slucajno sam usla u nasu knjizaru Kaligraf ovde u Zajecaru i kada sam je videla nisam mogla da je ne kupim. Ovo je treci deo trilogije o Ajvi i jedva cekam da procitam. Cena je bila 800 dinara. 
Izdana i Jadi mladoga vertera su knjige koje sam bas zelela, mnogo sam bila srecna kada sam ih kupila ovde u knjizari Kaligraf. Cena je bila 560 din. Korice su prelepe, font odlican za citanje, jedva cekam da vidim o cemu se radi. 
Sada tri knjige koje sam uzela na licitaciji na Limundo, stigle su bas u oku sajma pa moze da se svrstaju ovde kao sajamska kupovina. Uzela sam dve od Mirjane Bobic Mojsilovic glad i srce moje koje su bile po 250 dinara i trecu od Prepreke do pobede koja je bila samo 80dinara. Vec sam pocela da citam i uzivam u ovim knjigama. 


I na kraju akcija na Delfi knjizari online 3 za 999din. Narucila sam Hajku od Lusi Foli, procitala sam Spisak zvanica od nje i svidela mi se. Zamena mi je bila zanimljiva jer pise da je komedija i na kraju sam uzela I sad si se vratio koju gledam vec neko vreme. Jedva cekam da pocnem da citam ove knjige. 


To je to za ovu godinu, zavrsila sam sa kupovinom, sada zelim da vise citam, da uzivam u ovim knjigama, tako da ako ste i vi kupili neki naslov posvetite se citanju <3 

4 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3