среда, 30. новембар 2022.

Potroseni proizvodi-Novembar 2022

Da li mozete da verujete da je ostao samo jos jedan mesec do kraja godine? Ni ja. Vec smo na kraju novembra, tu su novi potroseni proizvodi. Trudim se da trosim sto vise mogu, kako bih u novu godinu usla veoma rastereceno, planiram blogmas, tako da ocekujte svaki dan novi post. Bice raznih postova, od rasciscavanje prostora do nekih recepta, nadam se da ce vam se dopasti. U ovom postu ima rekla bih dosta proizvoda, novembar je bas dugo trajao sto se mene tice. Ako vas zanima sta sam sve potrosila, nastavite da citate. 

Prvi proizvod koji sam potrosila je Medical Plants secerni piling za telo. Ovde sam pisala o njemu detaljnije secerni piling za telo. Najbolji je zimi, ostavlja mastan trag na kozi tako da ako to ne volite onda ga preskocite. Grublje je teksture, dopada mi se, ovo je vec drugo pakovanje koje sam potrosila. Mozete ga pronaci online kao i u apotekama. 
Drugi piling koji sam potrosila jeste Velnea piling. Postoje dve vrste pilinga, ja sam uzela ovu Carrot, mirise na slatko, na kolace. Kaze da je 95% prirodnog porekla. Meni je ovaj piling bio okej, svidja mi se, kupicu ponovo, mana je samo sto se brzo trosi a uzmite u obzir da ga ja koristim svaki drugi dan. Meni tako prija jer nije grub a koza je posle njega barsunasta i nezna na dodir. 
Potrosila sam HederaVita gel za tusiranje, pisala sam ovde o njemu klik ovde. Mala kolicina je potrebna tako da je odlican gel za tusiranje, prijatan miris, uzivala sam. Palmolive je decko potrosio, okej je bila, kao i vecina muskih gelova, super sveze mirise. Mislim da ce kupiti ponovo. 
Potrosila sam jos jedan Adidas dezodorans, prijao mi je, okej je bio, ali mislim da ga necu neko vreme kupovati, jer sam presla na rollon, jedan koji sam dobila pa da potrosim. 
Zanimljivo je da su mi ove roze trakice bile odlicne, ali ipak su Lycia moje omiljene trakice, koliko sam ih jefitno platila u kucnoj hemiji mislila sam da nece raditi nista ali super su bile. Remove je jedan krs od voska, probala sam dva puta da koristim ovu olovku i uzasna je, bacam ceo proizvod. Dobila sam ovaj proizvod jer je bio u setu, inace ne bih kupila. 
VZK gel za lice, zanimljivo je da nisam pisala poseban post o njemu, fantastican gel za ciscenje lica, za skidanje sminke, savrsen je, kupicu ponovo kada potrosim sve sto imam. Mala kolicina je potrebna za celo lice, odlican proizvod. Moze se pronaci u Lilly drogerijama. Balea roze tonik, ranije mi se svidjao, prvu bocicu sam malo koristila a zatim se pokvarila jer je nisam koristila, pa sam kupila novu i sada je razocarenje, sada jedno veliko ne, ostavlja onaj film na kozi koji malo zateze. Ne dopada mi se i sigurno necu kupovati vise. 
Decko je potrosio jos jedan gel za tusiranje, ovaj je iz Lidla, okej je bio, sta znam, lepo je mirisao, njemu se dopao. 
Potrosila sam Pixi sheet masku, fina je bila, nema neki miris, maramica je fina, lepo secena i bas je natopljena, pa sam serum koji je ostao koristila na vratu i dekolteu. Super je. Druga je sheet maska koju sam dobila od drugarice iz inostranstva, nije mi se dopada, miris je okej, maramica ima slicicu ali nisam mogla dugo da je drzim jer je pocelo lice da me pecka. 
Potrosila sam i jedno pakovanje rukavica za hidrataciju za ruke, mislim da nemam vise u zalihama, tako da je to to. Odlicne, savrsene, obozavala sam ih, kupicu ponovo cim naletim na takvu akciju. Toliko lepo nahrane zanoktice, ruke, savrsene za ove hladne dane. 
Balea urea kupka za stopala, odlicna, stalno ih kupujem, sada su im povisili cenu ali vrede i dalje. 
Potrosila sam maskicu za usne, ispod ociju od istog brenda koje sam dobila od devojke iz Nemacke. Odlicne su, odlicno hidriraju, bas uzivam u ovim maskicama. Velnea piling za lice, kao i piling za telo iz iste kolekcije, oni svake godine pakuju isti piling u drugom pakovanju, bar ja imam takav utisak. Nista posebno nije, ne bih ga kupila ponovo. Vise je kremasta krema nego piling. 
Denk mit sredstvo za izbeljivanje vesa, koristim ga na nekoliko pranja, bas lepo osvezi beli ves, odlican proizvod. Colgate pastu Max clean, takodje odlicna, kupicu ponovo, ima kristale i stvarno pruza svez dah. 
Potrosila sam tupfere, najvise ih koristim za skidanje laka sa noktiju, sminku skidam onim pamucim tupferima koji se peru. Ovi nisu losi, meni je bitno da su povoljni. Bioten krema za lice, koristila je moja majka, potrosila je, super je bila, za njenu kozu je bila odlicna. 
Potrosila sam i tri laka za nokte, ostalo je bas malo na dnu ali ne mogu vise da se mucim sa njima. Prvi je Maybelline u broju 26. Ovaj lak nikako da se osusi kada se nanese, to je bilo takvo mucenje sa ovim lakom da je to strasno. Avon sivi sa sljokicama, nemam nijansu, super je bio, odlicno izgleda na noktima. Flormar u ovom pakovanju je 246 Cream Silk, noktima izgledaju kao da su uradjeni gelom, tako dobro izgledaju, uredno, fino. Mnogo mi se dopada, ima sitnee cestice sljokica, koje su jedva primetne, savrsen lak za nokte. Kupicu ponovo. 

Koje proizvode ste vi potrosili u novembru? 

2 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3