петак, 4. новембар 2022.

Pixi Beauty Botanical Collagen

Pixi Beauty je brend koji je dostupan kod nas u Sephori. Vec godinama citate o njima na mom blogu, kako sam dospela na njihovu PR listu, svaki put se odusevim proizvodima koje dobijem. Sada je popualrna PIXI Botanical Collagen Collection, ovo je linija proizvoda koja je dostupna na njihovom sajtu www.pixibeauty.com. U ovom paketu sam dobila tonik, 3x sheet maske za lice, lip gloss i serum za predeo oko ociju. U nastavku procitajte vise o njima. 

Ovako je izgledao paket, zaista se svaki put potrude da izgleda sve kako treba, uvek imaju lepe ideje kako da PR paket izgleda. U ovom paketu su se nasli nekoliko proizvoda za negu lica. 
Prvi proizvod je Collagen Tonic, prijatan miris, vise je neutralan, kao i svi Pixi tonici su veoma zanimljivi i dobri za kozu. Probala sam ga i dopao mi se kako je lepo umirio kozu, posle skidanja sminke koza zna da mi se zacrveni, ovaj proizvod je bio okej prema mom licu. Pakovanje je kao i svi njihovi tonici, odlicno je i sadrzi 250ml. 
Drugi prozivod jesu sheet maske za lice. Maramica je veoma fina, dobija se dosta proizvoda, nisam fan bas toliko natopljenih maskica ali okej je. Lepo je isecena tako da bas lepo "legne" na kozu. Drzala sam nekih 15 minuta, efekat posle nje je prijatan, koza je divna i lepa. Dopada mi se ova maskica, nastavicu da je koristim. 
Sledeci proizvod jeste Lip gloss, ovo je proizvod za usne, sjaj za usne. Pakovanje je divno, lako se nanosi, sija se i pruza hidrataciju. Dopada mi se formula jer nije lepljiv, moze da se nosi samostalno ali i uz neku olovku, sjajna kombinacija. 
Serum za predeo oko ociju, aplikator je zasecen tako da pruza lakse nanosenje proizvoda, tekstura je zanimljiva, nije gelasta ali lici na to, lagana je i meni se to dopada. Nanosim je uvece, ujutru sam vec primetila kako mi je predeo oko ociju vise hidriran nego inace, kao da celu noc serum ostaje tu, predivan proizvod. 

Ove proizvode mozete potraziti online, kao i u Sephora drogerijama. Cene takodje mozete pogledati na njihovom sajtu. Da li ste probale neki od ovih proizvoda? Da li volite Pixi skin care? 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3