понедељак, 31. октобар 2022.

Potroseni proizvodi-Oktobar 2022

 Cao najbolji moji.

Kako ste? Nadam se da ste dobro, jos jedan mesec je prosao, mislim da je ovaj mesec najbrze proleteo. Oktobar je koliko toliko bio dobar mesec, zadovoljna sam kako su se neke stvari odvijale. Sa druge strane prezadovoljna sam koliko sam proizvoda potrosila i nadam se da ce i sledeci biti jos bolji jer radim na tome da trosim sto vise. U nastavku pogledajte koje proizvode sam sve potrosila i obavezno mi ostavite komentar ako ste koristili neki od ovih proizvoda.

Prvi proizvod je maska za kosu Garnier sa mirisom banane. Ovo je maska koja pruza dugorocnu hidrataciju, koja pruza sjaj i leprsavost. Svidja mi se i sigurno cu isprobati jos neku od ovih hair food maskica. Ovde sam pisala detaljnije o njoj Garnier Hair Food maska za kosu.
Schauma sampon sa arganovim uljem, za regeneraciju kose, ovo je sampon koji nikome ne bih preporucila. Kosa posle nje izgleda jos prljavije, uzasan sampon, miris je okej ali ovaj sampon ne radi apsolutno nista. Jedva se ocesljam posle njega, treba veca kolicina kako bi se kosa oprala, ne dopada mi se. 
Potrosili smo u kuci dva tecna sapuna, na ove sapune ste navikli da ih vidjate u potrosenim proizvoda, odlicni su, ne isusuju ruke, kostaju oko 100dinara i fantasticni su, mi smo zadovoljni. 

Potrosila sam i jedno pakovanje ovih maramica u kutiji, kupljene su u Lidlu, ima i boljih, kupujem ih u kucnoj hemiji i zadovoljna sam. Ove kupim kada su na akciji. 
Uloske koje sam potrosila su Libresse, one su super i njih stalno kupujem. Dok ove plavi sam prvi put pronasla u prodavnici i odlicne su, veoma su jeftine, 99 din je ovo manje pakovanje. Nastavicu da ih kupujem. 
She kupka, gelaste je teksture, lepo mirise, lepo i peni, okej je, dobili smo je na poklon, ne znam da li bih je sama kupila. 
Ziaja piling za telo sa mirisom limuna, piling je bio odlican, stvarno lepo pilinguje ali na kraju vec kada je ostalo malo toliko je bilo ulja, da je meni koza bila kao da sam se uljem posle kupanja namazala. Kupila bih ponovo, mozda sada tokom hladnijih dana. Dok je bilo toplo vreme na pocetku je bila okej posle je vec ovo ulje pocelo da se odvaja od secera. Tako da definitivno nije za toplo vreme vec za hladnije. Pisala sam ovde dok je jos bio okej i dok mi je prijao po toplom vremenu Ziaja secerni piling.
Avon Ultimate shine sampon za kosu, pravo odusevljenje sto se tice Avon sampona. Stvarno sam uzivala u ovom samponu i kupicu ponovo. Kosa je bila nezna i sjajna, predivan. 
Becutan bebi puder, istekao mu je rok pre nekoliko godina, ne smem ni da napisem kada, ali se negde zavukao pa ga nisam godinama koristila. Okej je ali i meni skroz nepotreban sada. 
Jessa gel za intimno pranje, ne znam koji je po redu potrosen, odlican, mnogo mi se dopada, sve preporuke, ako niste probali probajte, odusevicete se. 
Cien stapici za usi, trajali su mi jako dugo, ima dosta u ovom papirno pakovanju, koristila sam ih popravljanje sminke. Ne znam da li cu kupiti ponovo, verovatno cu kupiti neko manje pakovanje. 
Galafarm krema za depilaciju. Vec je potrosena, posle par koriscenja sam je potrosila, okej je, ima jak miris, tako da ako nekome to ne prija zaobidjite je. Fino uklanja dlake, zadovoljna sam, mozete i tusem da prodjete i skinete sve, dopada mi se. Ovde sam pisala o njoj pa procitajte detaljnije Galafarm krema za depilaciju.
Colgate max white, pasta koja stvarno izbeljuje zube, ima svez dah, predivna je, meni se mnogo dopada i kupicu ponovo. 
Decko je potrosio ovu maskicu za muskarce, ranije je koristio pa je sada sam uzeo u DM-u kada smo bili. Super je, stvarno hidrira. Aloe veru sam potrosila i ovo je bila najnatopljenija maska koju sam probala, meni se to ne dopada, jer sve klizi, curi, uzas. Efekat je super ali taj nered i osecaj neprijatnosti mi se ne dopada. Potrosila sam i jednu maskicu ispod ociju od Yeauty i uzivala sam. 
Mama je potrosila Nivea kremu za ruke, stalno je imamo u kuci, odlicna je. 
Eveline krema za ruke, uzas, nista nije hidrirala, treba joj vremena da se upije, posle nje kao da nista nisam stavila na ruke, ne dopada mi se. Samo je miris bio okej. 
Balea urea, kristali za stopala, ovo je fantastican proizvod. Ako imate suva i ispucala stopala ovo je proizvod za vas. Posle ove kupke mnogo se lakse radi pedikir, lako se sredjuju pete, sve preporuke. 
Potrosila sam jedan sprej za dezinfekciju ruku, sladak je bio, nista posebno. 
Na kraju Essence olovka za obrve u koju sam se zaljubila a onda se odvijac gde treba da izlazi olovka pokvario, tako da je meni jos dosta proizvoda ostalo unutra. A olovka je sjajna ali ovaj mehanizam mi se uopste ne dopada. Sa jedne strane je olovka a sa druge pomada kojom popunite obrve. 

Da li ste koristili neki od ovih proizvoda? 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3