понедељак, 17. октобар 2022.

Medical Plants-Intimni gel, sampon za kosu i secerna pasta

Medical Plants je brend koji ste vec nekoliko puta vidjali na mom blogu. Ovo je brend koji se prodaje online ali mozete ga pronaci i u raznim apotekama sirom Srbije. Medical Plants proizvodi su Vegan friendly kao i Eco friendly jer biraju dobru ambalazu. Njihove proizvode mozete da narucite online putem sajta medic-plants.com. Ovo je brend koji traje vec 25 godina, imaju veliki izbor proizvoda, vrlo rado isprobavam razne njihove proizvode a ovog puta su tu gel za intimno pranje, sampon za kosu i pasta za depilaciju. Ako vas zanimaju ovih proizvodi nastavite da citate. 

Intimna kupka za pranje sa hijaluronskom kiselinom blaga i hidrirajuca formula. Ovo je proizvod koji ima optimalnu ph vrednost (4.8) , 99% korisnika se slozilo da ovaj proizvod ne isusuje kozu. Mogu da se slozim sa njima jer od kada koristim ovaj proizvod koza mi je mnogo meksa, osecam da je sve u redu i zato sam mirna. Ako jos uvek ne koristite intimni gel, trebalo bi da pocnete. Na instagramu kada sa pisala o ovom proizvodu neke devojke su se javile i napisale kako im je lekar prepisao Medical Plants proizvod. Tako da je ovo jos jedan od razloga da probate. 
Sampon sa proteinom svile i hijaluronskom kiselinom, za sjajnu i raskosnu kosu. Sadrzi 200ml proizvoda, ovaj sampon ima bogat sastav: protein svile sa sa jezera Komo, keratin, pantenol, ulje avokada i hijaluronska kiselina. Pogodan je za sve tipove kose. Meni se dopada, vrlo malo je potrebno proizvoda za celu kosu, svidja mi se kako mi je kosa smirenija, sjajna, glatka, dopada mi se ovaj sampon. 
Na kraju secerna pasta za depilaciju. Moram da priznam da bas nisam bila strucna sa ovim proizvodom. Pokusala sam par puta da je koristim i samo je jednom bilo uspesno. Skidala sam nausnice sa ovom pastom i bilo je uspesno. Uopste ne boli tako da je to ekstra. Ko zna da radi sa ovom pastom sigurno ce uzivati i vise od mene. 
Da li ste koristili Medical Plants proizvode? 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3