петак, 14. октобар 2022.

Mama Limited Edition-losion za telo, mist za telo, maska za lice i balzam za usne

Mama Limited Edition je brend koji se proizvodi u Srbiji. Njihova instagram stranica je mama_limited_edition. U svojoj prodaji imaju nekoliko proizvoda, a jedni od njih su sledeci koje sam testirala: losion za telo, mist za telo, maska za lice i balzam za usne. Proizvode mozete naruciti na njihovoj instagram stranici, a sada mozemo da predjemo na recenziju ovih divnih proizvoda. 

 Prvi proizvod je losion za telo, ima pumpicu sto je jako dobro jer olaksava doziranje proizvoda, pakovanje je u providnoj ambalazi tako da mozete tacno da vidite koliko je proizvoda ostalo. Sto se tice sastava 95% je prirodnog porekla sto je odlicno jer danas svi tezimo ka tome da koristimo sto bolje proizvode. Mirise lepo, hidrira odlicno, lako se razmazuje. Ja nisam neki fan losiona za telo ali volim s vremena na vreme da ih koristim, tako mi ovo bas prija. 
Drugi proizvod je mist za telo, na pumpicu je, u takodje providnom pakovanju, rozikasta je boja i fantasticno mirise. Ne znam kako bih opisala ovaj miris ali znam da je jedan lep parfem koji se zadrzava na kozi. Mnogo mi se dopada, sigurna sam da cete voleti ovaj proizvod ako ga kupite. 
Maska za lice, moj omiljeni proizvod od Mama brenda. Maska je napravljena od 97% prirodnih sastojka, ovo je maska sa belom glinom, vrsti i nezni priling prilikom ispiranja. Maska je redje teksture sto olaksava lakse nanosenje proizvoda na lice, lako se ispira sa lica, kruznim pokretima se vrsti i piling. Na licu se drzi nekih 15 minuta. Odlicna, lepo mirise, koza je zaista vidljivo cistija. 
Na kraju balzam koji sam probala par puta i prosledila dalje jer imam dosta proizvoda za usne. Na usnama je bio vrlo lagan, nisam osetila kako klizi sa usana, okej je bio balzam, za vrlo suve i ispucale usne ovo je idealan proizvod. 
Koji proizvod vam se najvise dopada? Da li ste probali neki od ovih proizvoda? 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3