петак, 28. октобар 2022.

Krauterhof samponi za kosu-beli luk, ruzmarin i kopriva

Krauterhof samponi za kosu su popularni dugi niz godina, ovi proizvodi su jedni od kvalitetnijih koje imaju u ponudi. U ovom postu pricamo o tri sampona za kosu a to su sa belim lukom, ruzmarinom i koprivom. www.krauterhof.rs je sajt na kome mozete da narucite ili da se informisete jos o proizvodima koje oni proizvode. Krauterhof proizvode ste vidjali na mom blogu, isprobala sam dosta toga od njihovih proizvoda. Sada mozete procitate moje utiske o ova tri proizvoda za negu kose. 

Svi samponi su u pakovanju od 500ml. Mana je samo sto imaju siroki otvor, pa lako izadje i vise proizvoda nego sto ste hteli. Sampon je napravljen sa pantenolom i ekstraktima belog luka, bele koprive, potocarke, brsljana, ruzmarina, kamilice, cicka, belog bora i arnike. Pogodan je za svakodnevnu upotrebu, ne remeti PH vrednost koze, prijatanog je mirisa jer sadrzi esenciju parfema. Redovnim pranjem ojacacete svoju kosu, ublaziti njeno opadanje i pruzicete sjajan i zdrav izgled vase kose.
Meni se dopada, kako sam ranije koristila neki iz drogerije i kako je imao uzasan miris, ovo je bilo odlicno, dopao mi se. Mislim da je uticao i na rast kose. 
Sledeci sampon je sa ruzmanirom za masnu kosu, takodje sadrzi 500ml proizvoda. Ovaj sampon neguje i hrani masnu kosu, podstice cirkulaciju koze glave prilikom pranja kose, pogodan je za svakodnevno koriscenje, prilagodjen je prirodnoj PH vrednosti koze. Koristila ga je moja mama, njoj je odlicno odgovarao jer ona ima drugaciji tip kose od mog, odlicno joj se pokazao. I sa njim je mogla da izdrzi 3 dana bez pranja kose, tako da je stvarno odlican. 
Na kraju sampon sa koprivom za normalnu kosu, sadrzi 500ml proizvoda, sampon sa koprivom revitalizuje i neguje kosu pruzajuci joj prijatan miris i svezinu, kopriva je od davnina poznata biljka koja pomaze u jacanju korena kose, sampon se moze koristiti svakodnevno, namenjen je za normalan tip kose. Prilagodjen je prirodnoj PH vrednosti koze. Meni omiljeni sampon, ovaj sampon mi je odlicno odgovarao, jer je namenjen bas mojoj kosi, normalnoj. Odlican proizvod, kosa skripi pod prstima koliko je dobro oprana, dopada mi se. 
Krauterhof proizvode mozete pronaci online ali i u drogerijama, tako da ih potrazite. Koji sampon vi koristite za kosu? Pisite mi. 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3