понедељак, 3. октобар 2022.

HederaVita Beauty Clean-Pure Detox White Tea linija

Cao najbolji moji!

Kako ste? Nadam se da ste dobro, stigao nam je oktobar, tako brzo, nadam se da ce biti dobar mesec. HederaVita proizvode ste vec videli na mom blogu i instagramu, stalno pricam o njima. U ovom postu zelim da vam pokazem koje proizvode sam testirala u prethodnom periodu. HederaVita je izbacila novu liniju pod nazivom Pure Detox White Tea koja je za belim cajem. Linija proizvoda sadrzi: gel za ciscenje lica, tonik, masku za lice, sapun za lice i telo, gel za tusiranje. Ovde mozete da narucite celu kolekciju beauty-clean linija.

Prvi proizvod je gel za ciscenje lica. Dolazi u plasticnoj ambalazi sa pumpicom koja odlicno dozira proizvod, meni su dve pumpice dovoljne za celo lice. Koristi se na blago pokvaseno lice, kako bi se napravila pena. Koristim ga sa cetkom ili sa prstima, odlicno radi posao u oba slucaja. Fino mirise, odlicno cisti kozu, nema osecaja zatezanja, mnogo mi se dopada kako mi koza izgleda posle njega. Na instagramu imate video gde koristim ove proizvode. Tekstura nije gelasta, vec je nekako vodenkasta, lako se ispira sa lica, jer to mi je najbitnije kod umivalice, da je ne skidam sa lica naredna dva sata. 
Gel za tusiranje koji je prelep, uzivala sam koristeci ga, skoro sam ga potrosila, mala kolicina je potrebna za celo telo. Isto mirise kao umivalica, nezno, fino, bas sam uzivala. Moram da kazem da ne isusuje kozu, stvarno sam odusevljena. 
Tonik za lice. Volim da koristim tonike, ovaj mi se dopao jer nije lepljiv, prijatan miris, koristim ga tako sto tapkam na licu, odlicno mi se pokazao. 
Maska za lice koja me je odusevila na prvo koriscenje. Ovo je tip maske koji najvise volim da koristim. Nesto slicno sam koristila iz Oriflame kataloga, sada mi je HederaVita mnogo bolja jer mnogo bolji efekat ima. Lako se nanosi, cetkicom je nanosim, drzim je nekih 15 minuta a potom isperem. Koza mi je cistija, svezija, odmornija posle ove maske. Mnogo mi prija i nastavicu da je kupujem, jer ovo savrseno. 
Sapun za lice i telo, koristim ga za telo, odlicnog mirisa, meni prijaju sapuni zbog mog problema sa prekomernim znojenjem, tako da ovo mi odlicno radi posao. Osecam se sveze dugo posle tusiranja. Svima preporucujem da isprobate HederaVita proizvode.
Koji proizvod vam se najvise dopada? 

14 коментара:

  1. Hi,
    Nice blog. I am new. Do you want to follow each other?

    https://fashionandwishlist.blogspot.com/

    ОдговориИзбриши
  2. I am new in your blogsite. Very nice blogsite. Thank you for providing this blogsite. Happy October. Greetings.

    ОдговориИзбриши
  3. I didn't know the products and they all look great. I love trying out new tonics.
    Xo
    https://www.dearlytay.com.br/

    ОдговориИзбриши
  4. These products look really wonderful! I hope you have a great week <3
    the creation of beauty is art.

    ОдговориИзбриши
  5. Obrigado pelos produtos maravilhosos.

    ОдговориИзбриши
  6. Thank you so much for your comment! I'm so glad that you liked my updated vintage outfit :) I'm already following you! ;) Kss

    ♥ ★ ♥ GINGER COLLAGE ♥ ★ ♥

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3