петак, 7. октобар 2022.

Galafarm set-kokosovo ulje, krema za depilaciju i balzam za usne

Cao najbolji moji!

Galafarm je brend koji je sa mnom od pocetka, vidjali ste njihove proizvode na mom blogu. Sada imam jos jedan paketic koji sam testirala, tri proizvoda koje sam izabrala. U pitanju su: kokosovo ulje, krema za depilaciju i balzam za usne. Na sajtu mozete da narucite proizvode galafarm.rs.

Kokosovo ulje koristim za sve i svasta, najvise za kosu. Kokosovo ulje ima dobra dejstva za nasu kozu, kosu i nokte. Mazem ga na ruke, na krajevima kose, koristim ga za negu tela, odlican proizvod koji svako treba da ima u svojoj kuci. 
Krema za depilaciju. Ranije sam isprobala par ovih krema i bile su mi okej. Morate da znate da ovo je depiliranje kremom poput brijanja, ne cupa dlake iz korena, vec ih samo zasece i omeksa kozu. Krema ima jak intenzivan miris, pa ako to ne volite bolje je zaobidjite. Nanosi se lako ovom spatulom, a njom se kasnije i skidaju dlake. Lako se koristi, posle nje koza je meka i divna na dodir, zaista je dobra i meni se bas dopada. 
Na kraju balzam za usne koji prelepo mirise, odlicno hidrira, ostavlja blagu boju na usnama, super je. Ako volite slatka labela onda je ovo pravi izbor za vas.
Koji proizvod vam se najvise dopada? 

4 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3