понедељак, 10. октобар 2022.

Filmovi koje smo gledali prethodnih dana #2

Cao najbolji moji!

Septembar je brzo prosao a mi nikada vise nismo odgledali filmova nego u ovom mesecu. Sada je oktobar i nastavljamo u istom stilu, cim je pocelo hladno i ususkavanje nekako smo poceli da gledamo 1-2 filma za vece. Ako ste propustili prvi deo filmova u septembru mozete pogledati ovde . U ovom postu imamo 9 filmova. 

Bullet Train (2022) film koji smo gledali sa drustvom. Dobra akcija, zanimljiv film, ima malo i komedije. Sve u svemu, preporuke za ovaj film. 
Espejo, Espejo (2022) film koji se nece svideti svakome, zanimljiv je i ima istine u ovom filmu o nasem drustvu, drustvenim mrezama i kulturi. Meni je bio malcice napet ali okej je. 
Fuck Love Too (2022) ovo je prava komedija, uzivala sam u ovom filmu, stvarno mi je prijao. Ima toliko spletki, zanimljiv je, preporuke. 
Butlers in Love (2022) ovo je jedan lep film o tome kako trebamo da radimo ono sto volimo i da se borimo za to. Iz ovog filma se moze dosta toga naruciti kada je red o batleru kao poslu. Prijatan, nezan, odlican film. 
Do Revenge (2022) je film za tinejdzere, za srednjoskolske, ali i ja sam uzivala u ovom filmu. Prava komedija koja se desava u skoli, sigurna sam da cete uzivati. 
Look both ways (2022) film koji sam gledala sama, radi se o tome kako bi joj zivot izgledao da je trudna ali i kako bi izgledao da nije. Malcice dosadnjikav ali okej, izdrzi se. 
After 4 (2022) ne mogu da opisem koliko smo jedva cekali da izadje nastavak da bi na kraju se desilo sta? Postoji jos jedan deo, nastavak. I tu smo se razocarali jer smo mislili da je to kraj serijala. Film kao film je bio okej, nama se svideo. 
That's Amor (2022) ovo je film koji je prava ispricana prica, ona je kao razocarana u ljubav, pa je majka moli da idu na casove kuhanja, pa se eto ona zaljubljuje bas tamo. Film je onako, prosecan. 
Love Accidentally (2022) ovaj film mi se svideo, napeto je bilo tokom celog filma jer se u stvarnosti ne podnose ali se preko poruka dopisuju naravno oni ne znaju sa kim se dopisiju. Sladak je film, pogledajte. 

Koje filmove nam preporucujete da pogledamo? 

7 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3