петак, 23. септембар 2022.

Potrosi 7 proizvoda do 1.novembra

Cao najbolji moji!

Ne znam da li postoji ovakav izazov ali ja sam zadala sebi 7 proizvoda koje zelim da trosim narednih mesec dana, rok je do 1.novembra, pocevsi od objave ovog posta. Uvek su mi bili zanimljivi ovakvi izazovi, da se potrudim da potrosim neke proizvode koje sam zapostavila. Pa u nastavku procitajte koji su to proizvodi koje sam izabrala. 

Prvi proizvod je Balea krema za predeo oko ociju, znamo svi da se te kremice jako sporo trose jer je mala kolicina potrebna. Ovo je krema koja je nekoliko puta koriscena, tako da zelim da je sto pre potrosim. Okej je, nisam primetila nikakvu razliku. 
Avon naturals, da li se secate ovog proizvoda? Trenutno ga koristim za zanoktice, ostalo je jos jako malo, a imam jos jedan neotvoren, tako da zelim da ga sto pre potrosim i predjem na sledeci. Jako se sporo trosi jer je mala kolicina potrebna ali za zanoktice, laktove i kolena je odlicno. 
Catrice camouglafe korektor, imam ga vec jako dugo, bar nesto da potrosim dok je jos u okej stanju. Sada kada sam potrosila zalihe korektora, prelazim na ovaj. Odlican je, samo treba vise da se blenda. 
Krema za ruke koja ne radi nista drugo osim sto lepo mirise, ostalo jos za par koriscenja pa zelim da potrosim i predjem na neku drugu. 
Loreal serum za lice, jako malo sam ga koristila, zelim vise da ga koristim jer je zaista dobar proizvod. Odlicno hidrira, odlicna podloga za puder. 
Catrice sprej za fiksiranje sminke, jos jako malo je ostalo, fantasticna pumpica, odlican proizvod, ali mislim da je na istek roka, pa da ga potrosim dok jos mogu. 
Balea niacinamid serum, pisala o njemu klik ovde.  Imam druge serume koje vise koristim a njega sam malo zapostavila pa zelim da ga potrosim sto pre dok rok nije istekao. 

Pridruzite se ako zelite i pisite mi koje proizvode vi planirate da trosite. 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3