петак, 30. септембар 2022.

Potroseni proizvodi-Septembar 2022

Cao najbolji moji!

Dosao kraj jos jednog meseca, septembar mislim da nije brze proleteo ali zato imamo potrosene proizvode. Neke stvari od sminke sam prosledila dalje, resila sam se dosta toga, neke stvari aktivno trosim, a neke sam stavila u izazov od 7 proizvoda pogledajte post klik ovde. Pa mozemo da predjemo na potrosene proizvode. 

Prvi proizvodi su maske za ruke, vec ste ih vidjali u mojim potrosenim proizvoda, imam jos par u steku, odlicne su, super nahrane zanoktice i ruke generalno. Sve preporuke za Mediheal proizvode jer su zaista fantasticni. 
Potrosila sam jednu sheet masku za lice, dobila sam je iz inostranstva, nista specijalno, malo me je peckala, pa sam je brzo skinula. Serum tester sam potrosila kao i pantenol kremu, oba proizvoda su odlicna, kupila bih full size proizvod. Serum je veoma lagan, prijatnog mirisa, dopada mi se. 
Balea kupka za stopala sa ureom, koristim ih cesto, moja stopala uzivaju u ovoj kupkici. Divno nahrani kozu, omeksa je, sve preporuke. Lycia maramica za skidanje viska voska, koristila sam je posle depilacije. 
Lycia trakice za depilaciju, meni najbolje na nasem trzistu, koristila sam ih na nogama i savrsene su, nema iritacije, nema crvenih tackica, divne su. 
Sampon za kosu, meni najbolji za perut, koristim ga godinama i uvek ga imam u rezervi, koristim i druge sampone ali ovaj je uvek tu. Divno mirise, ima osecaj hladjena, meni to bas prija. 
Potrosila sam svecu konacno, samo sto nisam sigurna koji je brend u pitanju jer je imam bas dugo Glade ili Airwick sveca. Okej je mirisala, dugo je trajala, jedva sam cekala da je potrosim jer mi je dosadila vise. Sada trosim neke druge. 
Nivea gel za tusiranje, decko je potrosio, super je bila, fino mirise. Balea natural beauty gel za tusiranje, fantazija, mnogo mi se dopadaju ove kupke i kupicu ponovo kada potrosim zalihe koje imam. Lepo mirisu, ne pene puno ali super neguju kozu, ovo je bolja i prirodnija varijanta gela za tusiranje. 
Velnea piling za telo, omiljeni piling za telo, vise je gelaste teksture nego kremaste i to mi je odgovaralo tokom leta i lepog vremena. Sada kako ide hladnije vreme ona druga varijanta sa kokosom ce biti fantasticna. Preporucujem da probate i da cekate snizenje da ih uzmete za nekih 300 rsd. 
Potrosila sam i nesto sminke konacno. Catrice prajmer za prekrivanje crvenila, imam ga jako dugo, jos malo je ostalo ali mu je rok odavno prosao. Odlican je proizvod, zaista je radio to sto treba. Top Face dva korektora, prosao im je rok i promenili su miris, samo sam ih probala, bili su okej, nista specijalno. Maybelline korektor Fit me, dugo mi je trajao, odlican korektor, sada sam zeljna da probam neke druge ali super je, potrosen do kraja. Cien kapi za brze susenje laka na noktima, odlicna stvar, kada ga budem ponovo videla kupicu. Essence puder, omiljeni, moj voljeni puder, potrosila sam ga skroz, fantastican puder, meni je bio odlican i kupicu ponovo kada potrosim zalihe koje imam. 

Koje proizvode ste vi potrosili u ovom mesecu? 

2 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3