петак, 9. септембар 2022.

Filmovi koje smo gledali prethodnih 7 dana

 Cao najbolji moji! Kako ste? Sta radite? Nadam se da ste dobro i da provodite vreme produktivno ali i da uzivate. Mi jesno uzivali cim smo za par dana odgledali cak 10 filma. Kod nas se to retko desava ali kada se vec desilo, zelimo da podelimo sa vama sta smo to gledali i da li preporucujemo. Ne ponosimo se bas izborom ali eto hteli smo i mi da vidimo oko cega se toliko pravi drama. Pa da pocnemo. 

 
Prvi serijal filmova je After (2019). Nisam do sada gledala, uvek sam izbegavala bas zbog toga sto se dosta pricalo o njima. Medjutim cim sam malo istrazila, odlucila sam da pogledamo. Odusevila sam se, gledala sam dva puta isti deo, stvarno sam uzivala jer ja volim te dramice, limunadice, mirenje posle svadje. Sada u septembru izlazi i cetvrti deo, tako da svi cekamo. Ova tri dela su fantasticno uradjena, naravno omiljeni mi je prvi kada se oni tek upoznaju, ali i na dalje je radnja odlicna. Naravno na sve ovo, pocela sam da citam i knjigu After na Bookmate aplikaciji. Tako da ako niste pogledali preporucujem, pa makar odmarali oci uz ovog zgodnog glumca. 
Drugi deo- After we collided (2020)
Treci deo- After we fell (2021) 
Lovve in the Villa (2022) je sledeci film koji smo gledali, ovo je prava ljubavna komedija, presladak film uz koji smo se bas smejali. Od srca preporucujem da pogledate jer je zaista divan. 
365 dana. Film koji ima nastavke, prvi deo moze da prodje, svaki sledeci je blagi uzas, na scene sam prevrtala ocima, nije mi se dopao. I ne preporucujem. 
Drugi deo- 365 days this day. 
Treci deo- The next 365 days. 
Minions the rise of Gru (2022). Preslatki Mionsi su moji omiljeni likovi, naravno da nismo mogli da ih propustimo, smejali smo se i bili dotaknuti pricom, prelep film. 
First Love (2022) naravno da sam pronasla glumca iz filma After i pozelela da pogledam jos neki njegov film. Ovo je veoma nezan i emotivan film, ali nista posebno, njegov lik uopste nije razradjen, ne znamo sta se desava sa njim, sta zeli, sta misli. Nije mi se dopao, vise me je smorio. 
I na kraju jedna komedija sa poznatim glumcem Kevinom, obozavamo njegove filmove, uvek se lepo nasmejamo, ovo je film Me Time (2022) i gledala bih ga ponovo a vama preporucujem ako niste. Smejacete se i uzivacete. 
Preporucite nam filmove koje treba da pogledamo u narednom periodu. 
Hvala vam sto citate moj blog, hvala za svaki komentar <3 

2 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3