петак, 19. август 2022.

Top 5 proizvoda za usne-Golden Rose, Eucerin, Lip Balm, Essence

Cao najbolji moji!

Obozavam proizvode za usne, kada pronadjem one koji mi odgovaraju tesko se odvajam od njih, apsolutni favoriti u ovom postu. I dalje sam ostala ista da ne mogu da podnesem neke lepljive proizvode na usnama pogotovo kada pustim kosu, to mi je bas neuredno. U ovom postu mozete da vidite TOP 5 proizvoda za usne koje vam od srca preporucujem da probate. 

Prva dva proizvoda jesu novi proizvodi od Golden Rose tint lip oil, ulja za usne. Savrseni, miris, tekstura, cetkica, sve pohvale za ove proizvode. Detaljnije sam pisala ovde o njima klik ovde.
Sledeci proizvod je Eucerin, balzam za usne koji fantasticno hidrira usne, koristim ga svakodnevno, zaista odlicno. Bez mirisa, bez ukusa, odlicno hidrira usne. 
Piling za usne koji je 2u1, balzam i piling, odlicno pilinguje usne, kupljen je u inostranstvu, pa ne moze da se pronadje kod nas u Srbiji, ali rekla bih da Sephora ima nesto slicno. Miris ovog proizvoda je fantastican, super je zaista. 
Na kraju booster za usne od Essence brenda, sa tankom cetkicom, nekada ga koristim kao sjaj za usne uz makeup look, odlican proizvod. Miris je prelep, ulje za usne koje odlicno hidrira. Sve preporuke ako je jos uvek dostupan u drogerijama, potrazite, kupite i probajte, super je. 

Koji je vas omiljeni proizvod za usne? Kako vi negujete usne? 


Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3