понедељак, 22. август 2022.

Top 5 Pixi Beauty proizvoda

Cao najbolji moji!

Pixi Beauty ste vidjali na mom blogu, stalno objavljujem pakete koji mi stizu, sada zelim da vam pokazem mojih TOP 5 proizvoda koje obozavam. Pixi Beauty je veoma popularan brend koji ima razne proizvode od kozmetike kao i od sminke, pa u nastavku pogledajte koji su to proizvodi. 

Prvi proizvod je perfektor za lice sljokicama, odlicna krema koju nanosim samostalno ali i pre pudera, pruza licu sjaj, svezinu, ucini da koza izgleda prelepo. Potrebna je vrlo mala kolicina, lako se nanosi, odlicno izgleda na licu. 
Maskara je sledeca na listi, obozavam ovu maskaru, toliko lepo razdvoji i podigne trepavice, cini mi se da nijedna druga ne radi taj posao. Ne prave se grudvice, stvarno vredi taj novac. Mnogo mi se dopada ali nazalost vec sam je potrosila pa tako da moram da nabavim novu. Ima veliku cetkicu pa ako ne volite takve maskare zaobidjite je. 
H2O je gelasta kremica koja hrani kozu, poput vode je, koristila sam je po najvecoj vrucini i koza mi je ostala hidrirana. Steta sto nema u full size proizvodu, inace je fanasticna. 
Pixi Rose ulje serum za lice, mirise priajtno, pipeta je odlicna a ambalaza je staklena. Ulje je divno na kozi, brzo se upije, hidrira lice, fantasticna za hladne dane. Sporo se trosi jer je potrebna mala kolicina za celo lice. 
O paleti koja je moj apsolutni favorit mozete da pogledate detaljnu recenziju ovde.
Da li koristite Pixi proizvode? 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3