понедељак, 15. август 2022.

Top 3 maske za lice-Dr.Colic, Revolution, Freeman

 Cao najbolji moji!

Da li volite maske za lice? Moja ljubav prema maskama se rodila jos u srednjoj skoli, obozavala sam glinene maske a zatim i popularne sheet maske, pa tako u zavisnosti od perioda sam ih menjala. U ovom postu zelim da vam preporucim 3 odlicne maske za lice koje cete voleti, dostupne su kod nas, tako da mozete odmah da ih isprobate. Moje Top 3 maske su Dr.Colic, Freeman i Revolution. 

Dr.Colic maska za lice sa kokosovim uljem. Maska za lice sa hijaluronskom kiselinom i kolagenom je idealna za kozu koja dozviljava ozbiljan nedostatak vlage, sto se pokazuje kroz pojavu bora i znakova suve i umorne koze. U kombinaciji sa kokosovim uljem vraca kozi neophodnu vlagu, stiti kozu od starenja i propadanja. Kokosovo ulje sadrzi vitamin E koji je odlican antioksidans i daje licu blistavnost. Meni je ova maska odlicno natopljena, posle nje mi je lice hidrirano i do 2 dana, sto je morate priznati jako dobro. Ova maska nije kao sve ostale koje imaju trenutni efekat pre sminkanja ili u spa day kombinaciji. Ovo je odlicna maska koja je zaista kvaliteta i vredna tih novaca. 
Revolution maska za lice. Maska za detoksikaciju i ciscenje pora koze lica na bazi aktivnog uglja. Formula obogacena glikolnom i mlecnom kiselinom cini kozu podmladjenom i osvezenom i pruza delotvoran tretman T-zone. Nakon upotrebe, rezultat je poboljsan izgled tena, kao i glatka i cista koza lica. Namenjena kombinovanoj i masnoj kozi lica, sadrzi alfa-hidroksi kiseline (AHA) koje mogu povecati osetljivost koze na sunce, te stoga nije pogodna za osetljivu kozu. Pozeljno je da se nakon uporebe maske, nasese krema sa zastitinim faktorom. Ova maska smanjuje necistoce, izvlaci prljavstinu i regulise sebum, suzava pore na kozi lica. Meni je ova maska bila odlicna, kada je nanesem cetkicom na lice, lako se razmaze, lagano se susi ali je problem ispiranje, potrebno je malo vise trljanja kako bi se isprala. Efekat je odlican, pore su zaista vidljivo ciste. Sve preporuke. 
Freeman maska za lice. Hranljiva antistres maska sa mineralima iz Mrtvog mora, cisti zapusene pore lica, uspostavlja balans i hidrira kozu. Lavanda i Bergamont daju blazeni osecaj Spa tretmana. Otklanjaju stres kojim koza zraci. Idealno za sve tipove koze. Maska se koristi 1-2 puta nedeljno. Koristim je bas dugo, ovo veliko pakovanje traje inace dugo, meni je odlicna, plave je boje, nanesem je u tankom sloju, kada se osusi, skidam je sundjerom za lice. Veoma dobra maska, rekla bih da uklanja sebum i temeljno cisti lice. Obozavam je. 
Koja maska vam se najvise dopada?


2 коментара:

  1. I've used that anti-stress mask before and enjoyed it. It has been a while since I last purchased that, but you've reminded me to look out for it the next time I am shopping! <3
    the creation of beauty is art.

    ОдговориИзбриши

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3