среда, 31. август 2022.

Potroseni proizvodi-Avgust 2022

Cao najbolji moji!
Kako ste? Nadam se da ste dobro i da uzivate, mesec avgust je prosao, nazalost leto se zavrsilo, tu su novi potroseni proizvodi, ovog meseca se nisam bas trudila, i to cete videti u ovom postu. 

Prvi proizvod je Balea natural beauty kupka za tusiranje, prirodnog sastava, odlicna, kupila sam i roze i trosim je, kupicu ih ponovo kada potrosim zalihe koje imam. Ne isusuju kozu, lepo mirisu, odlicne su.
Potrosila sam tecnost za prozore, koristim za sve ovo sredstvo, za sto za sminkanje, za ogledala, za prasinu, za sve. Odlicno je a najpristupacnije je. 
Prima kozmetika krema za ruke, odlicna je bila, ali nazalost nisam stigla da je potrosim a cep je probio tj. pokidao se, pa se krema pokvarila i promenila je miris, pa zato ide u kantu. 
Lepo je hranila ruke, odlicna je bila. 
Beonatural prirodna kozmetika koju mozete da pronadjete na instagramu, ovo su bile kuglice za lice poput piliga. Prelepe su bile, u dodiru sa vodom su se pretvarale u teksturu za pilingovanje lica, sve preporuke. 
Potrosila sam Lycia trake za depilaciju nausnica, odlicne, kupujem ih u Lilly ili u kucnoj hemiji, savrsene, moje omiljene. Potrosila sam i maramicu za skidanje voska, koja je takodje odlicna. 
Potrosila sam maske za ruke, Mediheal maske su moje omiljene i potvrdjujem da su najbolje na nasem trzistu, korejska kozmetika je fantazija. Sve sto sam probala bilo je odlicno i ja sam se odusevila. Ovo je maske za ruke sa kojima mozete da drzite telefon, reaguju na dodir. Odlicno nahrani ruke, zanoktice, odlicna maska. Dostupna je ponekad u Lilly drogeriji. 
Omiljene maske za lice u sheet izdanju su Dr.Colic maske, pogotovo ova sa kokosovim uljem, posle nje lice mi je neverovatn mekano i nezno na dodir i ono najvaznije hidrirano je. Ako niste probali, probajte, odusevicete se, cena jeste jaca ali vredi. 
Sa drugaricom sam pravila spa day pa smo koristile ove vitamin C maske, takodje omiljene od ovih jefitnijih maskica za lice. Mada rekla bih da Dr.Colic pravi mnogoo vecu razliku u odnosu na ove. Fino mirisu, lepo osveze lice ali to je trenutno. 
Balea maska za stopala, ovo je bila fantazija od maske, caparice su bile preslatke, miris i ta kolicina proizvoda koja se nalazi unutra je odlicna. Pristupacna cena, odlican kvalitet, sve preporuke. 
Papirne maramice u kutiji, njih stalno kupujem, jako su pristupacne i prakticne. 
Kako vam se dopadaju potroseni proizvodi? 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3