петак, 5. август 2022.

Pixi Beauty-Eye Effects-Hazelnut Haze

Cao najbolji moji!

Pixi Beaty je odlican i pristupacan brend koji mozete nabavati u Sephori ali i online. Volim Pixi proizvode jer su jako kvalitetni, pakovanje je predivno a senke za oci su pigmentovane. Od kozmetike najvise volim njihove tonike, od sminke definitivno palete senki. U ovom postu mozete videti jednu Pixi paletu u nijansi Hazelnut Haze. 


Dakle radi se o 9 nijansi senki za oci, paleta je mala, pakovanje je plasticno tipicno zeleno Pixi, odlicnog kvaliteta kao i senke o kojima cemo pricati. Pakovanje sadrzi i ogledalo, tako da zaista deluje luksuzno.Imamo 5 mat nijansi i 4 sedefaste, sa sljokicma. Mat boje se odlicno blendaju samostalno ali i sa drugim mat nijansama, kada se doda simer koji mozete da nanosite prstima ili cetkicom, takodje je odlicnog kvaliteta. Boje se kombinuju jedna sa drugom, nisam imala problema da ih blendam i sa drugim senkama iz drugih paleta. Saradjuju i to je fantasticno. Rekla bih da je devojkama koje tek pocinju da se sminkaju ova paletica odlcina, sadrzi neutralne boje ali i one tamnije koje mozete da iskoristite za vecernji makeup. 

Ovde mozete videti kakvog su kvaliteta senke, od mene sve preporuke za ovu paletu, ima jos jedna sa drugim nijansama, pa koja vam se vise dopada, ali da vam je potrebna, verujte da jeste. 

Da li volite Pixi beauty proizvode? 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3