понедељак, 29. август 2022.

Garnier Skin Naturals Hyaluronic Aloe Serum 30ml

Cao najbolji moji!

Kako ste? Da li volite serume za lice? Danas su veoma popularni serumi za lice, lako se nanose, pristupacni su i veoma ucinkoviti za nasu kozu lica. Sigurno ste videli Garnier serum u drogerijama, postoji  Hyaluronic Aloe Serum  i Vitamin C o kome cu tek pricati. 

Par reci o proizvodu sta kaze proizvodjac: 

Prvi Garnier serum toliko koncentrovan: [3%] hijaluronskom kiselinom + aloe verom + glicerinom. Serum vraća jedrinu koži, intenzivno hidrira a koža izgleda glatkija, elastičnija i čvršća posle samo jedne upotrebe! Dokazana efikasnost - posle mesec dana upotrebe, koža deluje gipkije, sjajnije i izgleda zdravije. Sa ČISTOM HIJALURONSKOM KISELINOM za vraćanje jedrine koži i ORGANSKOM ALOE VEROM za intenzivno hidriranje. 

UPOTREBA: Nanesite jednu punu kapaljku seruma na čisto lice i konture oka i nežno ga utrljajte u kožu. Koristite ujutru i uveče, pre dnevne ili noćne kreme.
Veganska formula = bez derivata ili sporednih proizvoda životinjskog porekla.

Miris je nezan i veoma prijatan, ambalaza je staklena kao i pipeta koja je odlicna, jako je cvrsta tako da dobro uzima proizvod iz pakovanja. Tekstura proizvoda je veoma lepa, lagana, lako se nanosi na lice ali i odlicno upija. Vrlo je malo lepljiv, mozda kada malo preterate sa proizvod, inace je proizvod odlican. Da li sam primetila neke razlike, jesam, flekice od bubuljica su se smanjile a bubuljice su izlazile minimalno. Veoma mi prija ovaj proizvod i svima ga preporucujem, rekla bih da je pogodan za sve tipove koze. Potrazite ga u drogerijama. 
Da li koristite serum za lice? Ako da koji? 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3