петак, 26. август 2022.

Favoriti Leta-sminka i kozmetika 2022

Cao najbolji moji!

Kada se leto vec zavrsilo, da li je moguce da je tako brzo proslo? Ne znam za vas ali meni je proletelo, tako da evo brzinskih favorita leta od 10 proizvoda koje sam najvise koristila, nadam se da cete uzivati. 

Prvi proizvod je Adidas dezodorans sa 0% alkohola, meni je bitno da ne sadrzi alkohol, kako bih mogla da ga koristim kada god zelim. Konkretno ovaj je odlican, koristila sam pre njega roze i za nijansu mi je bolji po mirisu, ali i ovaj je odlican. Lepo stiti, nema neprijatnih mirisa, bas je osvezavajuci i cena je dobra oko 300dinara.
Velnea piling za telo, mango piling, tako i mirise, osvezavajuce, vockasto, cisto, sveze, predivan piling, nije grud a odradi posao kako treba. Ovaj piling je pravi letnji ako mene pitate, dok je onaj drugi sa kokosom vise zimski i njega planiram da kupim. Ako niste probali, probajte, obozavacete ga, jer ne grebe kozu kao neki drugi pilinzi. 
Dva seruma za lice, Nature Spell kolekcija koja se moze pronaci u Alexandar cosmetics radnjama kao i online shopu. Prvi serum je za predeo oko ociju, mirise na lubenicu i mlecne je boje, odlicno hidrira i umanjuje tamne kolutove ispod ociju. Mislim da je prava stvar kako bi ste prekrili neispavanost. Drugi serum je niacinamid koji je namenjen za celo lice, koristim ga vec neko vreme i obozavam ga, mala kolicina je potrebna za celo lice. Savrseno se slaze sa kremom za lice, odlican je. 
Pantenol u spreju, koristila sam ga celo leto, prskala sam ga na telu tamo gde me ujede komarac, za cas je smirio kozu, nosila sam ga svuda sa sobom, odlican proizvod, sve preporuke ako ne volite pantenol kremu, sprej je pravo resenje. 
Avene termalna voda, prskala sam je celo leto ali na licu, odlican proizvod, tako me je lepo osvezavala ali i hidrirala lice. Prskala sam je pre sminkanja, na kraju sminkanja, ako niste probali probajte, ima i vece pakovanje, ja sam uzela manje kako bih isprobala proizvod. Avene termalna voda kao i Bioderma micelarna voda naruceni su sa sajta Apotekamo, najpovoljnije cene. 
Bioderma micelarna voda, 100ml pakovanje, kada sam je narucila mislila sam se u sebi kako jedva cekam da je probam, da vidim o cemu svi pricaju, zasto je toliko popularna, zasto je toliko skupa. Kada sam je probala prvi put odmah sam znala zasto je toliko popularna. Ovo je micelarna voda koja kao poput magneta skida maskaru, i znate sta me je prvo odusevilo? To sto nije bilo maskare ispod oka, nije se zavukla, nisu mi podocnjaci bili crni. Osecaj na licu je kao da ne moram da je ispira posle koriscenja, naravno obavezno se svaka micelarna voda ispira ali osecaj je odlican. Sada mogu da kazem da je ovo stvarno odlicna micelarna voda i nastavicu da je kupujem, full size pakovanje se najvise isplati. 
Na kraju nekoliko proizvoda sto se ticu sminke. Pixi karmin najpopularniji kod mene na blogu, pricala sam bas o njemu dosta. Odlicna pigmentacija, savrseno se uklapa uz olovku Golden Rose, zato su ovo moji favoriti. Savrsena kombinacija za usne. Colourpop hajlajter, vec godinama savrsen i veciti favorit jer kako ovaj hajlajter sija pa tako nesto nisam videla do sada kod nas a da je pritom ovako dobra tekstura proizvoda. 

Koji su vasi letnji favoriti?? 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3