петак, 29. јул 2022.

Prima kozmetika Skinology serum aloe vera

 Cao najbolji moji!

Danas konacno jedna recenzija o jednom divnom serumu koji obozavam da koristim a u pitanju je Prima kozmetika Skinology aloe vera serum za lice. Mozete ga pronaci online kao i u DM drogerijama. Postoje pored ove vrste jos dosta, pa obratite paznju na svaki od njih jer Prima kozmetika pravi izuzetno dobre proizvode, sve sto sam od njih probala odusevila sam se. 

Serum dolazi u staklenoj ambalazi sa pipeticom koja radi fenomenalno, tako dobro izvlaci proizvod. Odlican proizvod za putovanja jer sigurno se nece otvoriti i napraviti nered u torbi. Tekstura je malo redja ali odlicno se nanosi na lice. 

Sta kaze proizvodjac: Aloe vera je poznata je po svom antibakterijskom i umirujućem dejstvu. Zbog svog bogatstva ALOE VERA serum za lice će vašu kožu regenerisati i sačuvaće njenu vitalnost. On je idealan izbor za osetljivu kožu sklonu alergijama. ALOE VERA serum za lice umiruje upalne procese i podstiče regenerativne funkcije osetljive kože.Serumi su koncentrovani rastvori aktivnih molekula, koji prodiru u dublje slojeve kože, tako da će na najefikasniji način obezbediti dragocene sastojke za njenu negu.

Efekat na kozi koji ostavlja ovaj serum je fantastican, aloe vera je odlicna za kozu, za lice, telo, kosu za sve. Aloe vera serum sluzi za obnavljanje, za regeneraciju koze, ima prijatan miris, lako se nanosi na lice u smislu da se lako upija. Koza odmah povuce serum,  lagan je i ne oseca se kasnije na licu. Dobro pripremi kozu za kremu za lice sa kojom zakljucate negu.
Posle njega koza je nezna i meka na dodir, hidrirana i glatka, odlicna za sve starosne dobi, svima je preporucujem. 
Da li ste probali ili tek planirate? 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3