недеља, 31. јул 2022.

Potroseni proizvod-Jul 2022

Cao najbolji moji!
Kako ste? Sto se mene tice ne mogu da verujem da vec kraj jula i da su tu novi potroseni proizvodi. Ima dosta proizvoda koje sam potrosila a neki nazalost moraju da idu dalje jer im je istekao rok. Zato vise volim da potrosim pa tek onda kupim nesto novo ali eto nekada sminka ide jako sporo pa se desava da se pokvare. 
Prvo da zavrsimo sa sminkom jer nje ima najmanje. Prajmer je bio dobar ali od pocetka je imao jak miris i neku ljubicastu boju, lepo je blurovao lice ali ne bih ga ponovo kupila jer je jako masno, promenio je miris i zato ga bacam. She bronzer, nikada ga u sustini nisam volela jer je narandzast, kupljen je u Nisu dok jos nismo ovde imali DM drogeriju ali nazalost se rastajemo. Essence ajlajner potrosen, odlican je i stalno ga kupujem, sada sam u zela Golden Rose pa bas jedva cekam da ga isprobam i da javim utiske. 
Potrosene su maramice u kutiji, odlicne su bile, kupujem ih u kucnoj hemiji, stvarno su super. 
Hederavita sampon za kosu, jos jedan odlican proizvod, lepo je mirisao, kosa mi je bila cista posle njega 3 dana, stvarno je efikasan i odlican sampon, svima preporucujem da isprobaju jer namenjen suvoj kozi glave, sadrzi arganovo ulje tako da bas lepo hidrira kosu.
Decko je potrosio STR8, kaze da mu je bio okej, osvezavajuce, fino, verovatno ce kupiti ponovo. Fa Ipanema je gel za tusiranje prijatnog mirisa ali gelaste teksture, divna je leti ali za ostala godisnja doba ne verujem. Mislim da je necu skoro kupiti ponovo. 
Adidas 6u1 prvi put sam ga koristila i odusevila sam se, potrosila sam ga, prijatan miris, lepo stiti tokom dana, odlican. Kupicu ponovo kada naletim na ovaj roze, sada sam kupila plavi i okej je ali mi se vise dopada roze. C-thru i ovaj crni ne znam kako se zove je potrosila moja mama, stajalo je bas dugo u kupatilu pa je zato takvo izdanje. Lepo su mirisali, nista posebno. 
Sledece sto sam potrosila jeste Cien skidac laka sa noktiju, za mene ubedljivo najbolji jer tako dobro i brzo skine lak da ja nemam reci. Volim da isprobavam i druge skidace ali uvek se njemu vratim. Avon lak za nokte, potrosen konacno, nijansa je bila lepa ali mi je dosadila. Oriflame proizvod za zanoktice, imam ga sigurno 5 godina, sada je vreme da se baci. Bio je okej proizvod ali skroz nepotreban. 
Pantenol krema VZK, odlicna krema, koristim je na telu za razne situacije, tako mi uvek stoji kao prva pomoc. Biofreeze gel za bolove, koristili smo je za bolove u ledjima i za to je prva i najbolja. Velnea piling za telo, moj omiljeni piling, odlican za ovo letnje vreme, sve preporuke, miris, tekstura, piling cestice, sve je savrseno. 
Balea parfem za kosu potrosen, konacno, nekada mi je bio okej ali sada me ovaj miris gusi, nikako mi se ne dopada. Ovo malo je neki serum za krajeve kose koji sam dobila jos u Glambox kutiji, nikada ga nisam koristila a sada posle 5 godina ne bih bas probala. 
Lycia maramica posle depilacije nausnica i jedno pakovanje tupfera koji su okej ali ne znam gde su kupljeni. 
Potrosila sam Pixi masku za lice sa vitaminom C, okej je bila ali nisam videla neki woow efekat, ovo je maska koja se ostavi na licu a potom skine, poput kreme za lice. Lep i fin miris ali efekat ne bih bas rekla da je woow. Planet Spa maska za lice, koristila sam je jednom i to je to, lice me je peklo, svrbelo i isteko joj je rok, tako da se pozdravljamo, ne preporucujem. 
Velnea BB krema za ovu kremu sam emotivno vezana, medjutim vec je promenila miris a mozda je ostalo za jedno koriscenje i rok joj je davno istekao. Inace je super bila, samo ujednaci ten, nista nije prekrivala ali meni je bila fantasticna.
Avon krema za lice je otisla ali na stopala, na licu mi je na pocetku bila okej sada je bila uzasna. Ovaj sundjer je za skidanje maske za lice, meni odlican, stalno ih kupujem, jer glinene maske je najlakse njime skinuti.

Napisite mi koje proizvode ste vi potrosili ovog meseca?



2 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3