понедељак, 25. јул 2022.

Medical plants-pilling za telo, krema za lice i tretman za kosu

Cao najbolji moji!
Kako ste? Da li ste raspolozeni za jos jedan post? Ja sam bas lepo raspolozena pa hajde da pricamo o jednom brendu koji koristim vec godinama, odlicni proizvodi, pakovanja ali i cene i kvalitet. Danas pricamo o secernom pilingu za telo, kremi za lice i tretmanu za kosu. Sve ove proizvode mozete pronaci online na njihovom sajtu medic-plants.com . 

Hair Plex regenerator sa hijaluronskom kiselinom. Reci proizvodjaca: 

Regenerator za kosu Hair Plex za sjajnu i negovanu kosu. Perfektan regenerator na bazi biljnih proteina, hijaluronske kiseline, keratina, vitamina, inovativnih supstanci za bolje rasčešljavanje… Zahvaljujući njemu, kosa postaje sjajna i bujna već nakon prvih upotreba.

Način upotrebe: Nanosi se na vlažnu kosu, nakon pranja u trajanju os 10 do 15 minuta. Ispira se mlakom vodom.

Najbolji regenerator za kosu – Hair Plex

Pri odabiru regeneratora, najvažnije je odabrati pravu vrstu za kosu i tip kože.  Preporučujemo Vam regenerator za kosu Hair Plex  jer je formulisan sa specijalnim biljnim proteinima i hijaluronskom kiselinom.

Preporuka za upotrebu: ravnomerno nanesite Hair Plex regenerator na krajeve kose. . Ne nanosite regenerator na kožu glave. Prođite prstima ili češljem sa širokim zubcima kroz krajeve kose.  Ostavite regenerator da deluje 10 do 15 minuta.Temeljno isprati.

Vidljivi rezultati:
100 % korisnika se složilo da proizvod poboljšava kvalitet kose
100% korisnika se složilo da je kosa sjajna i svilenkasta

Moji utisci: Posle ovog proizvoda kosa je predivna, na dodir, ali i izgleda veoma zdravo i sjajno. Miris je okej, ali efekat je fantastican, volela bih da ovaj proizvod postoji u vecem pakovanju jer je savrsen! 

Kolor Kontrol gel krema za lice. Reci proizvodjaca: 

Kolor Kontrol Gel krema za lice – protiv fleka na koži lica

Niacianamid (oblik vitamina B3) je glavni aktivni sastojak kreme za ublažavanje fleka na koži. Ova super hranljiva krema, a opet lagana gel-krema pruža odličnu hidtataciju i ishranu koži, dok je niacinamid poznat kao supstanca koja redukuje ekstracelularni melanin, i utiče na procese regeneracije i osveženja kože. Pored niacinamida krema sadrži ekstrakt peršuna i visoko vredna biljna ulja. Preporučuje se i kao podloga za šminku, ali i kao hidrantna nega za kožu sklonu flekama, nakon sunčanja ili nakon povlačenja akni. Deluje anriejdž.

Vidljivi rezultati:
91% korisnika se složilo da proizvod poboljšava izgled kože
97% korisnika se složilo da je koža hidrirana i glatka
94 % korisnika se složilo da proizvod poboljšava svežinu i izgled tena

Nezavisna anketa sprovedena je na dobrovoljnim korisnicima 2018. godine

Moji utisci: Krema je odlicna za sve koji imaju problem sa crvenilom koze, moja mama je ima i ova krema joj je drasticno smirila i promenila kozu. Nastavicemo da je kupujemo jer joj je koza divna i meka na dodir. Ja sam je probala nekoliko puta i koza mi je delovala svezije, odmorno, ujednacila je moj ten, odlicna je. 

Šećerni piling – za kožu kao somot. Reci proizvodjaca:

Šećerni piling za lice i telo, za SPA uživanje
Šećerni Piling za celo telo je spoj odličnog pilinga i raskošnih mirisa bele orhideje i belog lotusa koji se zadržava na koži duže nakon primene.

Šećerni Piling je prirodni proizvod za celo telo sa uljima badema, semenki grožđa, kokosa, vitaminom E i mirisnim uljima. Njegov učinak je mnogostruk. Nanošenjem kružnim pokretima na suvu kožu postiže efikasno uklanjanje isušenih ćelija gornjeg epidermalnog sloja. Kada se, zatim, piling ispere, mlakom vodom, tokom tuširanja, stvara se mlečna emulzija koja hidrira kožu i koja doprinosi hidrataciji kože. Tokom primene pilinga nije potrebno koristiti ni kupku, a ni mleko za telo. Relaksirajući i zavodljiv miris naročito prija uveče, nakon napornog dana.

Moji utisci: Ovo je drugo pakovanje koje trosim ovog pilinga, najbolji je zimi to moram da priznam zbog sloja koji ostavlja nakon tusiranja bolji je zimi. Posle depilacije je fantazija, neguje kozu, grub je ali ne previse, fantastican piling koji ostavlja taj mastan trag koji ja obozavam. Sve preporuke ako volite tako nesto ako ne onda bolje zaobidjite. 

Koji proizvod vam se najvise dopao? 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3