понедељак, 11. јул 2022.

Hederavita sampon, maska i kapi za kosu

Cao najbolji moji!
Hederavita je nas brend koji je proizvoden u Srbiji , dolaze iz Loznice i vec ste ih vidjali na mom blogu jer saradjujemo vec godinama. Obozavam njihove proizvode jer volim da podrzim domaci brend. Njihov sajt na kome mozete naruciti proizvode je www.hederavita.rs. U nastavku pricamo o samponu, maskici za kosu i kapima za krajeve. 

Prvo pricamo o samponu jer normalno je da prvo operemo kosu pa nastavimo sa negom. Ovo je sampon sa arganovim uljem koji je jako nezan za teme glave kao i za kosu, mnogo lepo opere kosu, peni srednje ali uvek lepo opere kosu, sa ovim samponom nema greske. Ovo pakovanje ce trajati dugo, jer je mala kolicina potrebna za celu kosu. Odlican proizvod.
Reci proizvodjaca: Kombinacija arganovog ulja s drugim biljnim uljima i ekstraktima omogućuju ovom šamponu da nežno čisti kosu i čini je glatkom, blistavom i lepom. Arganovo ulje je posebno pogodno za negu i zaštitu suve kose, koju će učiniti življom i sjajnijom. Blagi šampon sa arganovim uljem preporučuje se za svakodnevno pranje kose. Posebno je pogodan za popravku i transformaciju izuzetno oštećene i hemijski tretirane, naročito izbeljene kose.
Posle pranja kose stavljam masku za kosu, prijatnog mirisa, odlicne teksture, savrsena maska za sve sa suvom kosom. Sadrzi arganovo ulje pa tako pruza lepu hidrataciju, tekstura je okej, nije previse gusta ili retka, od srca bih vam preporucila da je probate, odusevicete se jer ja jesam kada sam je probala.  Reci proizvodjaca: Maska za revitalizaciju i obnavljanje oštećene kose je izrađena na bazi meda, ulja argana i biljnih ekstrakata koji kosi vraćaju prirodnu ravnotežu i omekšavaju je. Med i arganovo ulje sprečavaju gubitak vlage iz kose, popravljaju oštećenu kutikulu dlake i doprinose smanjenju gubitka kose. Maska je posebno namenjena oštećenoj, farbanoj i hemijski tretiranoj kosi. Redovnom primenom maske kosa izgleda bujnije, jače, elastičnije, zdravo i lako se oblikuje na željeni način.
Na kraju stavljam ulje na krajeve, masno je ali jedna do dve kapljice bice okej, nemojte da preterate kako ne bi ste umasnili kosu. Meni je jedna do dve kapljice dovoljne za krajeve i to je super hidratacija. Sadrzi arganovo ulje pa tako i mirise, fino, lepo, ima pipetu pa je lakse doziranje, pakovanje je plasticno ali odlicno jer ne curi i odlicno je za putovanja ako ga budete nosili. Reci proizvodjaca: EFEKAT: • Intenzivno neguje • Čini kosu sjajnom od korena do vrhova • Čini kosu mekom i gipkom • Omogućava lako češljanje i oblikovanje kose • Štiti kosu od uticaja spoljašnjih faktora Preporučuje se za izuzetno posvetljenu i hemijski tretiranu kosu. Arganovo ulje pored esencijalnih masnih kiselina obiluje vitaminima, posebno vitaminom E koji se uspešno bori protiv slobodnih radikala. Visok nivo esencijalnih masnih kiselina arganovom ulju daje izuzetnu moć hidratacije. Jedno je od najcenjenijih i najdelotvornijih ulja koja se koriste za tretmane oštećene kose.
Ova linija je za svaku pohvalu, ako jos uvek niste isprobali narucite, sve preporuke, necete se razocarati jer je zaista divna. 

2 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3