четвртак, 30. јун 2022.

Potroseni proizvodi-Jun 2022

  Cao najbolji moji!

Kao i na kraju svakog meseca pricamo o potrosenim proizvodima, u nastavku mozete pogledati koje sam to proizvode potrosila u ovom mesecu junu. Nema puno proizvoda a neke vec znate da koristim i da ih redovno kupujem. Pa ako volite potrosene proizvode nastavite da citate. 

Potrosila sam neki regenerator iz Oriflama kataloga, nije bio nista posebno, stojao je u kupatilu dugo, bas mi je dosadio. Drugi proizvod je Mixa baby ulje kupka savrsena, toliko nezna i tekstura je bas lepa, nije masno i ponovicu kupovinu. Sampon za kosu Classic clean, odlican sampon, koristim ih u borbi protiv peruti i stalno ih kupujem u kucnoj hemiji, meni odlicno rade posao. 
Uloske koje sam potrosila su Libresse koje stalno kupujem i Tenera takodje su fine, oba pakovanja ste videli, meni su odlicne. 
Balea urea kupka za stopala, od ove kupke stopala su prelepa, tako mekana, suvu i grubu kozu za tren oka skine. Jedno pakovanje je za jednu upotrebu, meni se tako najbolje pokazalo. Odlicna i sve preporuke od mene, kupicu ponovo.
Mediheal maske za ruke, odlicne, ja sam ih kupila 10-ak komada i sada ih bar jednom nedeljno nanosim. Nahrane mi ruke, zanoktice, imam prirodne duge nokte pa oni izgledaju jos lepse, kao da sam iz salona izasla. Ako ih pronadjete kupite. 
Maske za lice koje sam potrosila, maskica koala nista posebno, imala je tu slicicu na maramici, bukvalno nista nije radila. Vitamin C i Aloe vera su fantasticne i stalno ih kupujem. Lycia maramice posle depilacije, super su natopljene. Nivea polovinu maskicu sam potrosila, bila je takodje fantasticna i kupila bih ponovo. 
Cetkice za zube super kao i pasta za zube, meni su sve okej, tako da ne pravim veliko pitanje oko njih. 
Alverde suvo ulje za lice sa divljom ruzom, odlicno posle depilacije, za hidrataciju lica, za zanoktice, velika preporuka stvarno. 
I za kraj sredstvo za tepihe i podove, kupljeno u lokalnoj prodavnici, jeftin je bio, odlican je, meni se bas lepo pokazao.

Koji proizvod vam je omiljeni? Koji rado koristite i ponovo kupujete? 


6 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3