понедељак, 28. фебруар 2022.

Potroseni proizvodi-Februar 2022

Cao najbolji moji!

Moram da priznam da je februar prosao odlicno, ima dosta potrosenih proizvoda i jedva cekam da vam pokazem. Ima svega, nega kose, nega tela, maskica za lice. Nadam se da cete uzivati <3 

Potrosila sam ove maske za lice, u pitanju su sheet maske za lice, Balea hidrogel maska, okej je bila, pruzila je sjaj kozi ali je bas klizila sa lica pa mi se to bas ne dopada. Collagen maska je super bila i kupicu je ponovo. Balea magic forest nije mi se dopala, te limitirane Balea maske mi se nikada i nisu dopadale jer ih nekako ne naprave kvalitetno. Honey Bear je maska iz inostranstva, dobila sam je na poklon pa ne znam gde moze da se nabavi, odlicna je, ima sliku na sebi kao meda, super je. 
Potrosila sam jednu kutiju ovih maramica, kupujem ih u kucnim hemijama gde su jeftinije. Super su, vidjali ste ih i pre na mom blogu. 

Potrosila sam gel za tusiranje iz Lidla, pa i nije mi bas dugo trajalo a ima 500ml, vec na kraju je poceo da se oseca samo alkohol, ne znam sta se desilo ali ona manja pakovanja mi nekako mnogo bolje mirisu i oseca se isti miris do kraja pakovanja. Mislim da necu skoro kupiti ovaj gel. 
Drugi gel je poput piling gela za tusiranje, nije to piling ali nekako osvezi kozu, ne oseca se nista ali meni se svideo ovaj proizvod, mislim da je kupljen u Aman prodavnici. Kupicu ga ponovo. 
Nisam skoro koristila Avon kupke dok nisam dobila ovu na poklon, zanimljiva, imala sam za nekoliko tusiranja i to je to, neverovatno se brzo trosi. Koristila sam je i dok sam sedela u kadi, okej je. 
Pro vitamin Cien sampon je vise mama koristila, meni sada izaziva crvenilo i svrab, nikako mojoj kosi vise ne prija. Classic clean je moj omiljeni sampon i stalno ga imam, odlican je, odlicno mi ocisti teme glave, sa njim sam se oslobodila peruti. 
Pixi makeup remover, odlican proizvod, sadrzi ulja pa ja skidanje maskare, odlican proizvod, meni je bas dugo trajao jer je potrebna veoma mala kolicina da bi se skinula sminka sa ociju. Skidala sam i puder ali uglavnom senku, ajlajner, maskaru. 
Merix tecni deterdzent, dobila sam jednom prilikom uz veliki prasak, koristili smo ga samo kada smo stavljali jakne u masinu i za to je bio odlican, kupicu ponovo. 
Ove lakove sam spominjala, bili su prazni ali opet sam ja to iskoristila i imalo je za jos jedno mazanje noktiju (jedva). Sada stvarno idu u kantu. Odlicni su svi, sve preporuke. 
Eliot to je decko koristio, nesto malo a onda je istekao rok pa leti u kantu. Balea extra dry, bila mi je u pocetku super, onda sam prestala da je koristim jer sam se mnogo vise znojila. Pokvarila se, iscurela je neka roze boja, bila sam bas iznenadjena kada sam to videla. Cien tupferi, odlicni i najpovoljniji. Meni bas dugo traju. 
Avon krema za stopala rok joj je istekao pre 3 godine. Znaci strasno. Probala sam je jednom i bila je okej ali davno je to bilo, tako da nisam bas sigurna. VZK najbolja krema za stopala, meni se mnogo dobro pokazala, kada se koristi svaki dan ima rezultata. Sve preporuke. Balea ove kremice koristim za ruke za stopala, ne dopadaju mi se, uvek su mirisi neki cudni, nisam bas zainteresovana za ove kreme. 
Nadam se da vam se post dopao, napisite mi koje to proizvode ste koristili ili koje planirate da kupite. I naravno, kada potrosite proizvod sacuvajte cep, pa ga donirajte organizacijama "Cep za hendikep" i "Cepom do osmeha", imaju instagram i facebook stranice pa bacite pogled.

4 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3