недеља, 27. фебруар 2022.

Filmovi i serije koje smo gledali- januar i februar

 Cao najbolji moji!

Volim filmove i serije, kao i knjige, totalno se opustim i prepustim. Danas pricamo o filmovima i serijama koje smo gledali u januaru i februaru, nadam se da ce vam biti zanimljivo i da cete pogledati neki od ovih filmova ako vec niste. Ja sam veliki fan novih filmove, volim da gledam filmove i serije koje su sada u trendu. Volim kvalitetan video i sto se tice snimka ali i radnje. Pa u nastavku procitajte koje smo to filmove i serije gledali u prethodnom periodu. 

Prvi film je the Hating game, prica prati radnju knjige "Mrznja puna ljubavi", odusevila sam se i uzivala, knjigu sam procitala i mnogo mi se dopala. Ljubavna prica sa delovima komedije.  
Sledeci film nam dolazi iz Turske, verujem da ce se dopasti svima koji vole turske serije jer njihov je jezik je divan. Love Tactics mi se posebno dopao jer se vidi da su se bas potrudili oko svakog detalja. Zbog opklade se upustaju u ljubav ali se i zaljubljuju. 
The In Between, ako ste gledali film If I Stay onda ce vam ovo biti vec ispricana prica, celo vreme sam imala utisak da je isti film, previse je tuzan, 2h sam se malo i smorila. 
The Royal Treatment, e ovo je film, odlicna komedija, smejala sam se, gledala bih ga opet, prelep je i toliko emocija, mnogo mi se dopao. 
The Tinder Swindler, ovo je dokumentarac, zene su se udruzile i isterale na cistinu prevaranta sa Tindera. Ovaj covek zaista postoji i mozete ga pronaci na instagramu. On je bio nesto kratko u zatvoru pa su ga pustili da nastavi da prevarom uzima novac od zena. Ko zna koliko je zena u svetu prevario. Nadam se da ce ovome stati na put. Sto se tice dokumentarca, zanimljivo je bilo da cujem sve to. 
E sad, serija And just like that, to je kao nastavak Sex and the city serije koju sam obozavala. Meni se i ovaj nastavak dopao, nije kao Sex and the city ali je mnogo nekako realnija, opisuje bas sta se danas desava. Meni se svidela i volela bih da vidim nastavak. Bez obzira sto Samanta nije tu, volela bih da vidim sta se dalje desava. 
Ubice mog oca 5 sezona, obozavam ovu seriju i pratim je od pocetka, jedva cekam nastavak. Veoma zanimljiva prica, prate upravo ono sto se danas desava u skolama a to je nasilje. 

Koji film ili seriju mi vi preporujete? 

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3