понедељак, 14. фебруар 2022.

Beauty haul-Emaglam, Avon, Lilly

Cao najbolji moji!

Volim da gledam haul videe kao i da citam haul postove, kozmetika i sminka je moja velika ljubav pa volim kada platim nesto na snizenju. Sada citate jos jedan haul post u kome ima samo sminke i kozmetike, nadam se da ce vam se dopasti. 

Prva stvar je Essence wonderful rumenilo koje me je odusevilo, prvo sto je ovo "dupe" za Nars Orgasam rumenilo, slicne su nijanse, prelepa nijansa, prelepo se sija, odusevljena sam. 
Prvi put sam uzela da probam ovu Essence maskaru za obrve, sve moje drugarice su koristile ovu maskaru a meni je uvek bila nesto odbojna, sada sam je uzela i jedva cekam da je isprobam. 
Porudzbina sa Emaglam sajta od 29.decembra je konacno stigla 2.2 februara, pa evo sta sam to narucila. Uzela sam Mixa baby ulje gel za tusiranje, prvi put se susrecem sa Mixa proizvodima, odmah sam ga isprobala i prijatno sam se iznenadila, pisacu vam detaljno o ovom ulju. 
Garnier banana hair food maska za kosu, prelepo mirise, jedva cekam da je isprobam, ima dobru kolicinu pa verujem da ce mi dugo trajati. 
Maybelline baby skin prajmer, takodje jedan proizvod koji svi hvale, pa rekoh ajde da narucim da probam. Za prvi utisak mi je okej, ali videcemo jos. 
Dobila sam i ove testere. 
Iz Avona sam narucila ovaj sampon za kosu za poklon, 400ml, nadam se da ce joj odgovarati. 
Gel za tusiranje za muskarce, rekoh hajde da malo promeni. 
Kapi za kosu, koristila sam ih stalno u srednjoj skoli i kosa mi je bila fantasticna, sada sam ih ponovo kupila, bas je dobar proizvod. 
Krema za depilaciju nausnica, takodje sam uzela za poklon, ovo znam da je super stvar i da je stalno koristi. 

Koji proizvod vam se najvise dopao? 

4 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3