понедељак, 31. јануар 2022.

Potroseni proizvodi-Januar 2022

Cao najbolji moji!

Januar je prosao a sa njim i prvi potroseni proizvodi u ovoj godini, mnogo se radujem da trosim dalje proizvode. Januar je bio malo klimav mesec ali i ovo je super sto sam potrosila. Nadam se da ce naredni meseci biti mnogo bolji jer imam dosta toga sto zelim da potrosim. Pa u nastavku citajte sta sam sve potrosila.

Prve dve stvari su njegove muske stvari, losion posle brijanja, retko ga je koristio, pa mu je prosao rok. Tom Tailor parfem je potrosio do kraja, prelep parfem, odlicno mirise, jak je i dugotrajan. Sve preporuke ako niste probali. 
Sampon za kosu, moze se kupiti u Alexandar cosmetics radnji, ali nazalost pumpica nije radila od kako je proizvod stigao, znaci stigla je pokvarena. Nije uopste htela da dozira kako treba, kada jednom pritisnete nece drugi put. Miris je okej, ali koliko je pumpica potrebno za moju kosu, jedno tri cetiri, izgubim zivce dok dodjem do dovoljne kolicine proizvode. To je sto se tice tehnicke strane, a sam proizvod je jako los. Kosa posle njega je izgledala kao da nije oprana, nije mi se dopao uopste. 
Fa gel za tusiranje jogurt, miris je lepsi dok se ne koristi proizvod, deluje kao jak miris a ustvari nista. Nisam primetila da mi je isusio kozu ali mislim da ga vise necu kupiti, kupila sam ga samo zbog mirisa a ni to nije bilo bas kako treba. 
Siempre Lidl uloske, odlicne, meni su sada najbolje. Cena je cini mi se ispod 100 din. Ima sa krilcima i bez njih. 
Colgate pasta za zube, bacam se, prosao joj je rok, uzasna pasta, nista ne radi i nije uopste ljuta. Cetkica kojom se nanosi maska na lice, super je ali se vec dosta istrosila i postala je bas gruba za kozu. 
Potrosila sam i dva testera Avon ulja i nocne kreme, pa sta znam, bile su okej, ali isto tako nisam primetila nista revolucionarno. 
Potrosila sam i cetiri Baroness maske za lice, detaljne recenzije mozete videti ovde .
Potrosila sam i jos dve maske za lice, drugog brenda, fine su, maramice su lepe, prijatne na licu, dopadaju mi se. I cena im je odlicna. 
Koji proizvod vam se najvise dopada? Koji proizvod ste vi potrosili ovog meseca? 

4 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3