четвртак, 16. децембар 2021.

Zimska nega kose 2021

Cao najbolji moji!

Nisam dugo pisala o svojoj nezi kose, pa u ovom postu zelim da vam pokazem koji su to proizvodi koje koristim. Kod mene se proizvodi stalno menjaju, menjam dok ne pronadjem proizvode koji mi odgovaraju pa samo njih koristim. U ovom postu nisam pisala koju cetku koristim, jer iskreno sada koristim jednu sa ali expressa, no tangle cetku, a imam cetku iz Lidla i iz Dm-a. Pa koristim koja mi kad odgovara. U nastavku pogledajte moju negu kose. 

Pre pranja kose ponekad stavim masku na kosu ili ulje. Pa onda prvo stavim regenerator kako bih isprala ulje sa kose. 
Prvi proizvod je sampon za kosu, kupljen je u Alexadanar cosmetics, ima pumpicu i bas je kvalitetan. 
Gliss protein maska za kosu, odlicna maska za kosu, lepo mi nahrani kosu, izgleda da nema silikona u sebi, omeksa mi kosu i bude bas sjajna i lepa. Mnogo mi se dopada ova maska za kosu. Koristim je pre nekad pre pranja pa je drzim po nekoliko sati, nekad je koristim na par minuta na mokru kosu. 

Classic clean je jedini sampon koji mi pomaze u borbi protiv peruti. Kupujem ga u kucnim hemijama i preporucujem da probate. 
Regenerator za kosu, ovo je trenutno koji je u mom kupatilu, stalno kupujem neki drugi, ne koristim ga svako pranje kose vec samo kada koristim ulja. 
Kristali za kosu stavljam na kraju, kao i Balea kapi za kosu, koristim jedan ili drugi proizvod, ne koristim oba u isto vreme. O kristalima mozete da pogledate ovde klik ovde.
    Detangler takodje mozete da procitate recenziju na link klik ovde. Kombinujem ove proizvode, ne koristim sve odjednom. Balea parfem za kosu prelep miris, obozavam da ga naprskam na kosu, mirise na sveze i bas cvetno. 

Koje proizvode vi koristite za negu kose? 

2 коментара:

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3