недеља, 5. децембар 2021.

Winter tag 2021

Cao najbolji moji!

Nisam dugo radila ovakvu vrstu tagova, moram da priznam da sam se bas uzelela, a kada ako ne sada u decembru. Prvi tag je pod nazivom Winter tag, a u sledecem postu sledi i Novogodisnji tag pa nadam se da ce vam se dopasti. Ako neko zeli da uradi isto, uradite pa mi link ostavite u komentarima ovog posta, bilo bi mi drago da procitam odgovore. Pa da mnogo se ne duzim, mozemo da predjemo na pitanja. 

Fotografija je preuzeta sa Pinteresta.

1. Omiljeni zimski lak za nokte? 

Omiljeni zimski lak za nokte mi je definitivno Essence u broju 81 Call Me Rusty, radi se o nude rozikastoj nijansi mislim da je bas lepa za zimski period. 

2. Omiljeni zimski proizvod za usne?

Definitivno je to labelo koje svakodnevno koristim, Balea Lovely Mint. A pored labela, kada nanosim olovku i karmin uvek je to ista kombinacija i moja prava zimska Essence olovka 203 My Advice kao i karmin u istoj nijansi i broju. 

3. Najcesce nosena zimska stvar?

Mislim da su to definitivno dzemperi, obozavam ih i rado ih kupujem i nosim svakodnevno. Ne bih mogla da izdvojim samo jedan. 

4. Najcesce nosen aksesoar u zimskom periodu?

Definitivno su to kapa, sal i rukavice. 

5. Omiljeno pice u zimskom periodu?

Kafa, ali ne ona domaca, turska, vec razne kafe, poput capucina, nes kafe 3u1, vanila late. Ali ajde da izdvojim jednu u kaficima najcesce narucujem Frape od crne cokolade. 

6. Omiljeni praznicni film?

Sada smo u fazi gledanja praznicnih filmova, pa ne bih mogla da izdvojim samo jedan kao omiljeni. Volim da gledamo nove filmove, retko se vracamo na stare. U nekom od narednih postova izacice lista filmova koje preporucujemo. Ali za sada neka bude The Princess Switch 1,2 i 3. 

7. Omiljena praznicna pesma? 

Definitivno ova "We wish you a Merry Christmas". Pevam je tokom cele godine ne samo tokom praznika (hehe). 

8. Omiljena praznicna poslastica? 

Medenjaci koje pravimo u raznim oblicima i cokoladni keksici koji su veoma popularni na internetu.

9. Sta se nalazi na vrhu tvoje liste za predstojecu godinu? 

Prvo i najbitnije da budemo zdravi. A drugo da budem srecna i da imam svoj mir. O materijalnim stvarima koje bih zelela da kupim u sledecoj godini cemo u nekom od narednih postova pod naziviom Wishlist. 

10. Kakvi su tvoji planovi za proslavu ovogodisnjih praznika? 

Verenik i ja cemo zajedno to je sigurno ali gde to jos uvek ne znamo :D 


I to je to, nadam se da vam se post dopao, napisite mi u komentarima gde planirate vi da proslavite praznike i koje su vasi planovi za predstojecu godinu?

Нема коментара:

Постави коментар

Hvala na komentaru! <3
Thank you for your comment! <3